The SLayeR
Üye
Bence sen bunuda iade et G3 al üzerine 3-5 ekleyip
Arkadaşlar yeni aldım bende. Şimdi 1 saat kadar nfs mw oynayınca 42 derece falan oluyor batarya sıcaklığı (cpuz) bu normal mi fazla mı? Hani ekran parlaklığını arttıramıyoruz ya ısınınca ondan sordum. Birde antutudan cihaz ilk testte 29.000'li birşey aldı 2.'de 28.000'li birşey neden böyle düşük? (4.4.2)
Teşekkürler hemen cevapladığınız için.öncelikle hayırlı olsun telefonun evet oyun oynarken hele hele yüksek booyutlu oynarken sıcak olması normal gende fazla zorlamaantutuya gelince antutya takılma ki ayrıca antutu kitkata adapte sorunu oldgunu kabul etti yane düşük cıkması normal cunku antutu kitkata tam adapte değil çünkü öncden cihaz en düşük 34000 alıyodu
Teşekkürler hemen cevapladığınız için.Peki bildiğim kadarıyla belli bir süre oynadıktan sonra işlemci kendini sınırlayıp soğutmaya çalışıyor bu büyük bir sorun mı? Atıyorum s4 ile 3 saat oynasak ve bununlada oynasak hangisi 3 saatin sonunda daha yavaş çalıştırır garip bir soru oldu ama o kadar para verince. S4'ede aklım kaymıştı çünkü snap600 olmasına rağmen.
tesekkurler valla icimi rahatlattınız umarım rom dısında g3'un kamera ozellikleri gelirde daha cok severizs4 mu fos diyelim kardesim bunu dsunme s800 islemci var tas gbi sen telefonun tadini cikar kolay kolay performans kaybi yasamazsin ben elimdem birakmiyirum hic alali 3 ay oldu bikere bile kasma donma gormedim cgu yuksek byutlu oyunuda oynadim most wanted in ozelligi bu zaten cgu telefonu asiiri isindirir bu oyundanda farkeder
tesekkurler valla icimi rahatlattınız umarım rom dısında g3'un kamera ozellikleri gelirde daha cok severiz
Hami Apps'ı nasıl silebilirm?20c surum numarasi degil o guncelleme serisi bnimkide tr cihazi 20c
Hami Apps'ı nasıl silebilirm?
Abi ekrani halletilrrmi ?İade almayabilirler hocam .
Zaten yapsinlar cihazi esime vereceğim...
Him anladim abi merak ettim ekrani degistryolarmi direk acaba diye deGidemedim ki kardeşim ...
Bugün yarın diye diye aksattım ramazandan dolayı ...
Him anladim abi merak ettim ekrani degistryolarmi direk acaba diye de
Heyt be abime bak senDeğişirler kardeşim .
Garantili cihaz netice de ... Hele bir sorun çıkarsınlar , arızaya bağlarım yine ...
Nexus 4 de de yaptığım gibi . Onlar beni iyi tanıyor .
Geldi kardesArkadaslar knock kode geldimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?