★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Sabah sabah beynimi o kadar zorladim ki .

FeLonieS

Üye
Lg g2 kullanıcıları merak ettiğim birşey var lg g3 arayüzü lg g2ye güncelleme olarak gelebilir mi öyle bir ihtimal var mı sizce?

2495243

Kapalı Hesap
Lg g2 kullanıcıları merak ettiğim birşey var lg g3 arayüzü lg g2ye güncelleme olarak gelebilir mi öyle bir ihtimal var mı sizce?
Gelebilir ancak cok da gerekli degil acikcasi zaten temalarla falan g3 gibi yapılabiliyor

4un6si

Üye
beni de gruba ekler misiniz ?

2495243

Kapalı Hesap
Gencler oyun disinda uygulama onerin ise yarar bana yav telefonu aldik gene clash of clans icin kullaniyoruz var mi bildiginiz yararli uygulamalar g2 icin su an surumum 20c urun paralel.ithalat genel olarak memnunum

marist

Üye
Ya arkadaşlar oyun oynarken ve internette takılırken şarj su gibi gidiyor sizde de öyle mi ?

marist

Üye

Buyur fazla birşey kullandığım da yok yani neden böyle oluyor anlamadım

mr.bell

Üye
Bence anormal bir durum yok eğer sürekli 3G açıksa

FeLonieS

Üye
Anormal değil. 4.4.2 sonrası şarj tüketimi artmış bulunmakta bence gayet normal.

4un6si

Üye
telefon daha elime gelmedi yarın gelecek acaba gelirken hangi sürümde olacak ve şu anda 4.4.2 ye güncelleyebilir miyim ?

marist

Üye
3g sürekli açık değil sadece internete gireceğim zaman açıyorum ama dediğim gibi çok hızlı iniyor yüzdeler sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi öyle öğrenmek istedim

nefret46

Üye
Knock code geldi bugun. 91 mb

4un6si

Üye
şu anda cihazın android sürümü kaç ?

FeLonieS

Üye
Hayırlı olsun, sonunda.

Tepkiler: DiaBLoS
Hoş gelmişHerkese hayırlı olsun

2495243

Kapalı Hesap
Arkadaslar ornegin telefonunuzu cebinizden cikardiniz hizla girmeye calistiniz knock code u cogu zaman ilkinde kabul etmiyor sizde de boyle mi

Tepkiler: caca41