kaantalha
Üye
eyvallah hocam teşekkür ederimBir girişi usb yani otg ile diğeri tele direk takılıyor
Knock code bende yok. Lg kendi güncellemesiyle mi veriyor knock codeyiMerhaba hocam benide ekler misin...
Bu arada:
Sizler için bizzat kendi LG G2'imle Android 4.4.2 ve Knock Code Güncellemesi sonrasi inceleme yapmayi düşündüm.
Güncelleme ile gelen yenilikler:
+Navigasyon yerine YER
+Yazdırma Desteği
+Rehber,Kameraya daha hızli giriş ve daha hizli fotograf odaklamasi
+Telefonun üst köşe simgeleri Beyaz olmuş
+Telefonda az belirgin hızlanmalar var.
+Knock Code ile daha güvenli kilit ekrani
Yorumlar Size Kalmış
İyi Seyirler...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet Türkiyeye henüz gelmemiş galiba çünkü bende Rom avrupa olduğu için Kitkat güncelemesinden sonra yine bir güncelleme geldi 43 MB civarinda bu işte Knock Code GüncellemesiKnock code bende yok. Lg kendi güncellemesiyle mi veriyor knock codeyi
Launcher kurdunmu çalışmıyor.. Uyumlu bir launcher bende bulamadım..LG G2'de tuhaf bir durum sezdim nova launcher kurdum ana ekrana iki kere tıklayınca tuş kilidi yapmıyor herkeste mi böyle?
Anladım hocam, sağolun.Launcher kurdunmu çalışmıyor.. Uyumlu bir launcher bende bulamadım..
Knock code kullandm cok begenmedim acikcasi hayal kirikligi oldu bendeKnock code ne zaman gelir acaba trye.
Bence servise bir gösterin hocam bizi aşan bir durum bu.Dostlar merhabalar;Bilemiyorum zamanında bu tip bir durum ile belki karşılaştınız belki karşılaşmadınız,fakat eğer ilk defa karşılaşılıyorsa da ilginç bir durum...
Yepyeni bir cihaz aldınız ve problemsiz bir şekilde kullanmaktasınız.Fakat günün birinde bir gün birşey dikkatinizi çekiyor.
Cihazınızın ''Ayarlar'' menüsüne girerek ''Mobil Veri'' seçeneğine tıklıyorsunuz.Buraya kadar problem yok,fakat ''Mobil Veri'' sekmesinden geri çıktığınızda ''Ses'' ''Ekran'' ve ''Genel'' sekmelerine geçiş yapmak istediğinizde,bildirim çubuğunu aşağıya çekmek istediğinizde yada ''Geri'' ''Home'' butonlarına tıkladığınızda telefon kasılıyor ve ekran dokunmatiği işlemiyor.
Tekrar belirtiyorum normal şartlarda cihazınızın ekran dokunmatiğinde ve diğer işleyişlerinde problem yok...
Bu problemin nedeni ne olabilir dostlar?
Şimdiden anlayış ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Not: Yazılım güncelleme,Farklı Ülke Yazılımı,Hard ve Factory Reset seçenekleri denendi.
G2 ye 20c de 4 defa antutu yaptim alinan skorlar 28000 29000 23000 32000 ben boyle sacma test gormedim
Evet oyle kronik sorun falan var mi bakayim yeni aldim da cihaziTest puanlari yaniltici olmasin hepsi yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?