4-5 ay önce kardeşimde oradan teleefon aldı ve sorunlu çıktı ve gönderdik tam 2 ay geçti hala ses seda yok hiç aramadılar biz aradık hala sorunlu düzelmedi ardından 1 ay sonra gönderdiler 3-4 gün sonra yine aynı sorun oldu yine gönderdik 1 ay bekledik yine bu sefer para iadesi istedik 4-5 gün sonra anca alabildikneden kine
keşke teknosa dan filan alsaydınız 
ama aldn demi4-5 ay önce kardeşimde oradan teleefon aldı ve sorunlu çıktı ve gönderdik tam 2 ay geçti hala ses seda yok hiç aramadılar biz aradık hala sorunlu düzelmedi ardından 1 ay sonra gönderdiler 3-4 gün sonra yine aynı sorun oldu yine gönderdik 1 ay bekledik yine bu sefer para iadesi istedik 4-5 gün sonra anca alabildik![]()
zar zor aldılarama aldn demi

almista cok zorlanmisama aldn demi
ben zorlanmadımalmista cok zorlanmis
bende iade ettim zorla evet cokk ilgisizben zorlanmadım![]()
ama media markt çok ilgisiz.
bende iade ettim zorla evet cokk ilgisizben zorlanmadım![]()
ama media markt çok ilgisiz.
insallah ederim au an l klavyesini kullaniom onnumarabu arada nexus 5 ile değiştirebilirsen nexus 5'e rahatlıkla root atabilirsin ayriyetten android L'yi deneyebilirsin![]()
birde diğer özellikleri on numarainsallah ederim au an l klavyesini kullaniom onnumara

klavye yeter agabirde diğer özellikleri on numara![]()
baktim olmasi tuketici haklarina giderimbirde diğer özellikleri on numara![]()
o zaman alirmiyim ki geribaktim olmasi tuketici haklarina giderim
baba sansınını denemelisin nexus 5 ruya telefon denemeye degero zaman alirmiyim ki geri
baba sansınını denemelisin nexus 5 ruya telefon denemeye deger