Tavsiye LG G2 hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Selam ben 2-3 haftadır kullanıyorum stabillik ve pil ömrü açısından çok memnunum. Iphone 4s den geçtim ve su an için gece fotoğraf çekme sorunu dışında çok memnunum. Gece yaşanan sorun ise, ortam ışığının yetersiz olduğu mekanlarda çekim yaparken cihazın odaklama ve çekme işlemlerini uzun zamanda yapmasıdır. Bu sorunun yazilimsal bir mudahale olmadan düzeleceğini hiç sanmıyorum.

sasua42

sasua42

Üye
Çok güzel bir telefon
kullanıyorum performans/fiyat harika

Son düzenleme:
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Selam ben 2-3 haftadır kullanıyorum stabillik ve pil ömrü açısından çok memnunum. Iphone 4s den geçtim ve su an için gece fotoğraf çekme sorunu dışında çok memnunum. Gece yaşanan sorun ise, ortam ışığının yetersiz olduğu mekanlarda çekim yaparken cihazın odaklama ve çekme işlemlerini uzun zamanda yapmasıdır. Bu sorunun yazilimsal bir mudahale olmadan düzeleceğini hiç sanmıyorum.

Olur öyle, büyük bir sorun gibi gözükmüyor bana.
Çok güzel bir telefon
kullanıyorum performans/foyat harika

Ben de alacağım sanırım ya :) Bu arada performans/fiyat yüksek diyerek bu kesirli ifadeyi düzgün kullanan tek insansınız, tebrik ediyorum. İnsanlar fiyat/performans yüksek yazarak aslında fiyatı yüksek performansı düşük dediklerini bilmiyorlar/anlamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: sasua42
sasua42

sasua42

Üye
Olur öyle, büyük bir sorun gibi gözükmüyor bana.

Ben de alacağım sanırım ya :) Bu arada performans/fiyat yüksek diyerek bu kesirli ifadeyi düzgün kullanan tek insansınız, tebrik ediyorum. İnsanlar fiyat/performans yüksek yazarak aslında fiyatı yüksek performansı düşük dediklerini bilmiyorlar/anlamıyorlar.
Öyle sanirim ama o kaynaşmış i ile. :)

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Bir de bir şey soracağım. 408k serisi nedir? Seriler ne ifade eder ve yüksek sayılı olması ne gibi avantaj/dezavantajlar sağlar?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
404K'nın 403K'ya göre farkı daha sonra üretilmiş olmasıdır. En son üretim her zaman iyidir. :cool

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
marka fiyat kalite ne olursa olsun ama hafıza kartlı olması şart medya dosyaları için müzik foto video derken 24 gb pek yetmez oyun da falan

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
marka fiyat kalite ne olursa olsun ama hafıza kartlı olması şart medya dosyaları için müzik foto video derken 24 gb pek yetmez oyun da falan

Yok hocam ne yaptın 24GB hayli hayli yeter bana. Ben Subway Surfers, Kelimelik, Smash Hit ve Castle Clash oynuyorum. Toplasan 250MB belki ederler. Oyun oynamam ben öyle yüksek boyutlu. Video 720p çekiyorum, daha üstü zaten bence gereksiz, müziğim 6.45GB. Fotolar zaten ne kadar yer kaplar ki sorun yok onda da.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
kendin bilirsin ilersi için sıkıntı yaşarsın ama neyse hayırlı olsun ne diyeyim

sasua42

sasua42

Üye
Video medya vs.... İçin mini usb alırsın ve ya 50 gb bulut var

tayo01

tayo01

Üye
Dün aldım 32 gb lık siyah modelini.
Beğendiğim yanları int geziniyorken biri aradığında üstten kutu inip yanıplamak veya aynı şekilde küçük kutu içine mesajı hemen seri bir şekilde cevaplamak.
Bekleme de widgetler oması sağa kaydırınca kamera gelmesi.
Şarjı s4 e göre uzun gidiyor ama beklediğimden daha çabuk bitti belkide yeni aldığım için biraz zorlamış olabilirim :D
İnt. çeken yerlerde hızlı [avea kullanıyorum bilirsiniz çekmese sevseniz girmez bir yere :D]
Geçişler beklediğimden daha hızlı
Arayüz çok çok iyi bence s4 den daha iyi arkadaşımda vardı dün baya baya karşılartırdık.
Ekrana 2 sefer tıklayınca kitleniyor, açılıyor vs
En bomba özelliği bence bu misafir modu var ayarlıyorsunuz modu sadece seçtiğiniz uygulamalar gözüküyor telefonda, meraklı melehatlara bire bir çözüm. Örn telefonu arkadaşınıza verdiniz telefonu kurcalicak, abuk subuk yerlere gircek , oyuna gircek vs. telin şarjınız sevecek tak misafir moduna alın hiç bir şey yapamaz boş boş bakar telefona [denendi ]
Beğenmediğim yanlar sd kart girişi yok sırf bu yüzden 100 tl lik fark verdim.
Batarya gömme ilerde batarya ölürse direk garantiye yollicaz.(sırf bu yüzden şarj etmede dikkatli olmalıyız %100 olana kadar çekmeyin)

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Beğendiğim yanları int geziniyorken biri aradığında üstten kutu inip yanıplamak veya aynı şekilde küçük kutu içine mesajı hemen seri bir şekilde cevaplamak.
Şarjı s4 e göre uzun gidiyor ama beklediğimden daha çabuk bitti belkide yeni aldığım için biraz zorlamış olabilirim :D
İnt. çeken yerlerde hızlı [avea kullanıyorum bilirsiniz çekmese sevseniz girmez bir yere :D]
Arayüz çok çok iyi bence s4 den daha iyi arkadaşımda vardı dün baya baya karşılartırdık.
En bomba özelliği bence bu misafir modu var ayarlıyorsunuz modu sadece seçtiğiniz uygulamalar gözüküyor telefonda, meraklı melehatlara bire bir çözüm. Örn telefonu arkadaşınıza verdiniz telefonu kurcalicak, abuk subuk yerlere gircek , oyuna gircek vs. telin şarjınız sevecek tak misafir moduna alın hiç bir şey yapamaz boş boş bakar telefona [denendi ]
Batarya gömme ilerde batarya ölürse direk garantiye yollicaz.(sırf bu yüzden şarj etmede dikkatli olmalıyız %100 olana kadar çekmeyin)

Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Peki yetersiz gördüğünüz ve Play'den alternatifini indirdiğiniz bir uygulama var mı?

sasua42

sasua42

Üye
Dostum sen o sarja ilk gün abanmışsın ondan vende 9 aylık lg g2 var ve hala en az 8 saat ekran süresi verir
Bataryayı ise garanti bitmeden 6 ay önce garantiye yolla bedava değiştirsinler

tayo01

tayo01

Üye
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Peki yetersiz gördüğünüz ve Play'den alternatifini indirdiğiniz bir uygulama var mı?
whatsapp,face ... v.b şeyleri indirdim yetersiz gelen uygulama yok şuan için .

Eklemeyi unutmuşum int gerekmeden kumanda olabiliyor[3 adımda her türlü tv,decoder,klima çalıştırıyor (20 yıllık tv de denendi)] . S4 de de var diyeceksiniz ama s4 int. istiyor ve lg g2 kadar kapsamlı değil .
Dostum sen o sarja ilk gün abanmışsın ondan vende 9 aylık lg g2 var ve hala en az 8 saat ekran süresi verir
Bataryayı ise garanti bitmeden 6 ay önce garantiye yolla bedava değiştirsinler
Malesef garantim Grey market ora iletişimmine yollamayı planlamıyorum dikkatli kullanmam lazım

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: tayo01
sasua42

sasua42

Üye
whatsapp,face ... v.b şeyleri indirdim yetersiz gelen uygulama yok şuan için .

Eklemeyi unutmuşum int gerekmeden kumanda olabiliyor[3 adımda her türlü tv,decoder,klima çalıştırıyor (20 yıllık tv de denendi)] . S4 de de var diyeceksiniz ama s4 int. istiyor ve lg g2 kadar kapsamlı değil .
Malesef garantim Grey market ora iletişimmine yollamayı planlamıyorum dikkatli kullanmam lazım

Benim ggarantim de delta garantili o telefonun bataryası illa ki ölecektir garantiye yollamadan fotoğraf çek bir şey olursa şikayet et

• Beğen
Tepkiler: tayo01

huzo61

Üye
5 aydır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim

• Beğen