Öneri LG G2 32GB beyaz ve Samsung Galaxy A5

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 32GB beyaz ve Samsung Galaxy A5
Slm değerli maxicep ailesi yukarıda belirtiğim modellerden hangisini almalıyım ve ikinci el almayı düşünüyorum
lg g2 32GB beyaz
Samsung galaxy A5
temiz full kutu içeriği ve faturalı çiziksiz sıkıntısız telefon arıyorum acil almam gerekiyor çünkü telefonumu sattım telefonsuz kaldım yukarıda belirtiğim cihazlardan hangisini sizce almalıyım.

Yukarıdaki modellerden satmak isteyen varsa almak istiyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
A5 le neden kıyasladın ki G3 gibi bir cihazı ? Lg daha uygun fiyatlıdır ancak çok fazla satıldıgı için piyasası düşük çünkü ithalatçı garantili sıfırlar ikinci el fiyatına var. Ben G2 veya G3 32gb almanı öneririm. Bugün kalkıp son model bir cihaz alsan farklı performans vermez. Sadece g3 biraz ısınma yapar ve şarjı az gider ama batarya değişebiliyor sonuçta. Sakın ola Samsung A serisi - Alpha ve E serisine bulaşmayın. Demedi demeyin sonra.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G2 16 ile a7 falan desen de arada karşılaştırma yapsak

G2 32gb s5 in bi tık altı performans sahip bi amiral gemisi
Kesinlikle G2

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeş zaten bende lg g2 düşünüyordum en iyisi lg g2

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 edge ile g2 16gb var hız olarak fark yok 2 yıllık cihaz tıkır tıkır çalışıyor. AICP 5.1.1 Rom at keyfine bak veya Cloudy G2 3.3 mis :) Ekran süresi 6-7 Saat...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
S6 edge ile g2 16gb var hız olarak fark yok 2 yıllık cihaz tıkır tıkır çalışıyor. AICP 5.1.1 Rom at keyfine bak veya Cloudy G2 3.3 mis :) Ekran süresi 6-7 Saat...
Konusu açılmışken AICP 5.1.1 rom nasıl suan cloudy v3.3 kullanıyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Konusu açılmışken AICP 5.1.1 rom nasıl suan cloudy v3.3 kullanıyorum
Klodi bunun yaninda afedersin ama esek kalir ancak cloudy deki orjinallik ve ozellik belki de hic bir telefon icin yapilmamistir. Aicp asiri stabil ekran suresi cok rahat 7 saat veriyor cihazim 2 yillik pil bile ayni. Ben sasirdim cloudyden sonra. Ayrica kendi kerneliyle geliyor hoparlor ses artirma falan cok dolu bir rom. Her cihaza cikmiyor aicp kacirma derim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Klodi bunun yaninda afedersin ama esek kalir ancak cloudy deki orjinallik ve ozellik belki de hic bir telefon icin yapilmamistir. Aicp asiri stabil ekran suresi cok rahat 7 saat veriyor cihazim 2 yillik pil bile ayni. Ben sasirdim cloudyden sonra. Ayrica kendi kerneliyle geliyor hoparlor ses artirma falan cok dolu bir rom. Her cihaza cikmiyor aicp kacirma derim.
Hangi aicp romu önerirsiniz (sürüm olarak)

byAndroid

byAndroid

Üye
G2 daha mantıklı tabi ama metal kasa ve 5 mp selfie kamera da dusundurmuyor değil açıkçası

Luck Star

Luck Star

Üye
G2 daha mantıklı tabi ama metal kasa ve 5 mp selfie kamera da dusundurmuyor değil açıkçası
Kardesim metal dehil samsung kandiriyo. S5 alpha note 4 nasil arka kapaklari ayni ama verdigi his farkli ise a serisi de oyle. İci plastik disinda kagittan ince metal hissi veren kaplama var.

yeumyang

yeumyang

Moderator
a5 ten iyidir g2 a5 tasarım ve kamarası güzel g2 işlemci performans olarak daha iyi g2 öneririm

byAndroid

byAndroid

Üye
Işlemci, pil, ana kamera, ekran gibi özellik ler açık ara a5den üstün
G2 nin kamerayı çok begenmiyorlar özellikle gece çekimleri berbat gündüz de kapisirlar tabiki s800 olduğu için donanım sayesinde öne geçebilir.
Kardesim metal dehil samsung kandiriyo. S5 alpha note 4 nasil arka kapaklari ayni ama verdigi his farkli ise a serisi de oyle. İci plastik disinda kagittan ince metal hissi veren kaplama var.
Çerçeve bizzat metal a5 tede alphada

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2'nin kamerasında ois'li ımx 135 sensör var gece çekimindeki sıkıntı geç odak onun dışında atıyorum S6 - G4 - Note 4-5 G2'den kat kat iyi çekiyor denemez bile.G2'nin kamerası iyi gece çekiminde adı çıktı millet kötü sanıyor gece çekimindeki tek sıkıntı fps yani geç odak.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
byAndroid

byAndroid

Üye
G4 ün yanından geçemez bile

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çekene bağlı sen geçiremiyorsun demekki.

Luck Star

Luck Star

Üye
G2 nin kamerayı çok begenmiyorlar özellikle gece çekimleri berbat gündüz de kapisirlar tabiki s800 olduğu için donanım sayesinde öne geçebilir.

Çerçeve bizzat metal a5 tede alphada

En azından sen samsung'da çalıştığımı biliyorsun. Yanlışlıkla kasayı kırdım metal falan değil. Ayrıca g2 kamera sadece gece biraz kötü çekiyor hatta kötü de denmez yavaşlıyor kamera . yoksa normal çekiyor bir telefondan beklendiği gibi.

byAndroid

byAndroid

Üye
En azından sen samsung'da çalıştığımı biliyorsun. Yanlışlıkla kasayı kırdım metal falan değil. Ayrıca g2 kamera sadece gece biraz kötü çekiyor hatta kötü de denmez yavaşlıyor kamera . yoksa normal çekiyor bir telefondan beklendiği gibi.
Evet biliyorum orda çalıştığını :D ama herkes metal diyor tüm incelemeciler

Üst Alt