LG G2 hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 hakkinda
Merhaba , lg g2 ekrana hafif sert bastirinca renk degismesi oluyor ama anlamak icin cok dikkatli bakmak lazim. Bu lcd monitore elini gezdirince olan sey gibi . Acaba bu normal midir ? Yoksa cebimde sıkışabiliyor bazen zamanla olabilcek birsey mi acaba ? Simdiden tesekkurler

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
____
Olamaz :(

Anasayfada sayfa degisirken tum ekranda cok hafif bir renk degisip normale gidiyor nedir bu anlamadim :((

Garanti var allahtan goturmeye gerek varmi

Edit:pardon o gecis efektiymis

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yokmu ? Renk.degismesi olmuyor cok hafif bi parlaklik oluyor bastirdigim bolge etrafinda

nato41

nato41

Üye
Olmaması lazım normal bisey değil bende yok mesela

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Olmaması lazım normal bisey değil bende yok mesela

peki saol aslinda sadece yukaridan bildirim cubugunu indirdigim yerde .parlaklik sondayken . orada bastirinca gozukuyor ama yinede bugun bir yete gosteririm . sorun varsa garantisi var zaten . tesekkurler

nato41

nato41

Üye
Bildirim cubugundada olsa normal değil sen aynen vakit kaybetme servise gonder nyse sorun halletsinler iyi forumlar

d.boyy

d.boyy

Üye
olmuyo bende

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Az bastir ekran parlakligini full ac ve ustten kaydirilan bildirm cubugunu ac orda bastir gri renkte belli oluyo

d.boyy

d.boyy

Üye
yok dostum dıkkatle baktım ama bırsey goremıyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Baska bi forumda deneyen herkeste oldu anlamadim ne yapcagimi garantiye gondermeye deger mi

d.boyy

d.boyy

Üye
yok kardesım garantıye falan yollancak bısey degıl sonucta dokunmatık ekran hangı telefona yaparsan yap bı sekılde bastırmayla ole bısey olabılır senın dokunmatıgının ıslevınde sıkıntı yoksa ekranında sıkıntı yoksa gerek yok . benim gorusum ve dusuncem

minic17

minic17

Üye
Bendede yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt