İstek Lg g2 veya herhangi bir ekran hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 veya herhangi bir ekran hakkinda
Ekrana biraz sert bastirinca dalgalanmalar oluyor ama renkler gitmiyor hani lcd monitore bastirinca olur ya oyle degil.

Ama biraz sert bastirinca dalgalanma oluyor tam bastirinca kayboluyor. Insan gibi bastirinca sorun yok . Bu bir sorun mudur acaba ??

fuko08

fuko08

Üye
Benimki pimapen gibi. G2 nin ekranı büyük olduğu için olabilir

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Ekrana biraz sert bastirinca dalgalanmalar oluyor ama renkler gitmiyor hani lcd monitore bastirinca olur ya oyle degil.

Ama biraz sert bastirinca dalgalanma oluyor tam bastirinca kayboluyor. Insan gibi bastirinca sorun yok . Bu bir sorun mudur acaba ??
KARDEŞ CİHAZ EKRANI ZATEN LCD. ONE DA DA OLUYO DALGALANMA SERT BASTRNCA. NORMAL TABİ

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Benimki pimapen gibi. G2 nin ekranı büyük olduğu için olabilir

Evet olabilir . Zaten her renkte belli olmuyor grinin yogun oldugu.bir ekranda bastirinca cikiyor bastirmadan kullaninca zaten sorun yokta .

Acaba diyorum quickwindow kilif telefon kasasina zarar verirmi

Yada telefon cebimde merdiven.cikarken biraz sikisiyor ondan dolayi olabilir mi.

• Beğen
Tepkiler: fuko08
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ CİHAZ EKRANI ZATEN LCD. ONE DA DA OLUYO DALGALANMA SERT BASTRNCA. NORMAL TABİ

Bende boyle dusunmustum tesekkur ederim . Ama renk degismesi olsa ekran filminde bir sikinti olabilir bence .allahtan oyle.birsey degil .. tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Bende boyle dusunmustum tesekkur ederim . Ama renk degismesi olsa ekran filminde bir sikinti olabilir bence .allahtan oyle.birsey degil .. tesekkurler
hiçbişey olmaz korkma sen dostum.

appileh

Üye
Ayni problem bendede var, bu normalmi? Lg G3 Kullaniciyim, G2 de vardi ama G3é oluyor. Yardim lutfen

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mrzstyl

mrzstyl

Üye
abimde xperia z3 var ondada ekrana dokunduğum zaman bazen oluyo ekrana fazla bastırarak kullanmış heralde :hmmm

appileh

Üye
Tamamda bu simdi normal mi.. Ben bastirmadim vs.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Tamamda bu simdi normal mi.. Ben bastirmadim vs.
ekran filmi tak öyle kullan ekran zaten kötüye giderse gönder garantiye desire 500 aldığım ilk zamanlardada oluyodu ama sonra kendiliğinden kayboldu sendede belki öyle olabilir

appileh

Üye
Zaten ekranda birsey yok hersey saglam.. Gerci IPS/LCD olunca her ekranda vardir.. ama problemim hep birsey yazarken klavyede E ve W dalgalanma yapiyor.
LG ile kontakt kurdum ve bu normalmis beyler, hepsinde varmis!

Invoke

Invoke

Üye
Bende sorun yok beyler. Derdiniz büyük, geçmiş olsun.

appileh

Üye
NExus 5e yok dogru, aynisi bendede var onda sorun yok

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Siyah bi arkaplanda fazla baskı uygulayıp dokunuldugunda olur bu.Normal kullanımda hele hele klavyede yazarken bazı tuslarda oluyosa sıkıntı vardır.G2 kullanıyorum ben de o videodaki aynı arkplanı koyup denedim renkle mi ilgili diye de alakası yok cihazlarınız sorunlu bence.

Üst Alt