Tavsiye Lg G2 Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Hakkında Yardım
arkdaşlar LG G2 almaya karar verdim kısaca telefonun içini Full+full dizmişler ona şüphe yok ancak

ekranı groilla mıdır nedir. hani çizilmiyor denilen ekrandan değilmiş bu ne kadar etki eder
benim bildigim IPS ekranlar dandiktir acaba yanılıyomuyum .

bu konuda yardım ederseniz sevinirim. çok teşekkürler

başka önerisi olan olursa da iyi olur Fiyat 1400-1500 geçmiycek şekilde

iyi akşamlar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Aldığın gibi çekersin bir jelatin bakarsın keyfine :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
peki note 3 kadar iyimidir telefon ? ekran kartı felan cart curt biraz farklıymış galiba

birde Ultra Hd 4K video çekmiyor . çok mu önemlidir bu fark :) teşekkürler

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
4K video hiç önemli bir şey değil YouTube'da bile 4K video desteği yok önemsiz yani. Note 3 çok az önde diyebilirim ama G2 de tam bir canavar :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
4K video hiç önemli bir şey değil YouTube'da bile 4K video desteği yok önemsiz yani. Note 3 çok az önde diyebilirim ama G2 de tam bir canavar :)

karar verdim sayılır :thumbup:

tek bişey kaldı IPS ekran :bilmm

bu konuda çok fark varmıdır ekran kaliteleri arasında fark ?
çünkü ekran çok önemli benim için gider G2 alırım biyerde başkasını görürüm pişman olmıyayım çünkü aldıktan sonra en azından 2-3 sene kullanmam gerekicek .

G2 -HTC one - Xperia Z - samsung s4 ekranları nasıldır acaba. bunada karar verdiimmi yarın alıyorum :box

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bu 4 telefon arasında en memnun kalacağın G2 olur emin ol :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum . bu arada sıfır almak yerine 1-2 tane 1hafta yada 2 hafta kullanılmış cihaz buldum . garantili ve 1600 TL ye alınmış cihazlar . ancak fiyatları 1250 TL ve çizik olmadığını iddaa ediyorlar :D

bunları almalıyım acaba faturalo garantili diyor sonuçta . yurt dışından aldığını kayıt ettirte bile onun faturası olmaz sonuçta

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
teşekkürler dostum . bu arada sıfır almak yerine 1-2 tane 1hafta yada 2 hafta kullanılmış cihaz buldum . garantili ve 1600 TL ye alınmış cihazlar . ancak fiyatları 1250 TL ve çizik olmadığını iddaa ediyorlar :D

bunları almalıyım acaba faturalo garantili diyor sonuçta . yurt dışından aldığını kayıt ettirte bile onun faturası olmaz sonuçta
Orasına ben karışmam güveniyorsan al :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
eyvah . yine bi sorun çıktı .

hafıza 16gb/32gb (24 gb kullanılabilir) diyor şimdi bu nedir anlamadım . microSD takılmıyor tamamda . diğerleri nedir .16gb alırsam zaten android 2gb ee ne olcak yardım :D

Elektr0

Elektr0

Üye
kim dedi sana Corning Gorilla Glass 'ın olmadıgını bu telefonun ekranı şuan için dünyanın en iyi ekrandır ( True HD-IPS ) ve telefonun ekranında Corning Gorilla Glass 2 mevcuttur... Bu Corning Gorilla Glass çizilmez bir cam teknolojisi değildir ZOR çizilen bir cam teknolojisidir...

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
kim dedi sana Corning Gorilla Glass 'ın olmadıgını bu telefonun ekranı şuan için dünyanın en iyi ekrandır ( True HD-IPS ) ve telefonun ekranında Corning Gorilla Glass 2 mevcuttur... Bu Corning Gorilla Glass çizilmez bir cam teknolojisi değildir ZOR çizilen bir cam teknolojisidir...

bu cevap daha aydınlatıcı oldu teşekkürler . ancak nokia x6 aldıktan sonra iphone 4 -4s -5 dışında hiçbir telefonu elime almadım o yüzden teknolojiye uzağım biraz.

bu hafıza konusunda bir fikrin varmı dostum

Elektr0

Elektr0

Üye
bu cevap daha aydınlatıcı oldu teşekkürler . ancak nokia x6 aldıktan sonra iphone 4 -4s -5 dışında hiçbir telefonu elime almadım o yüzden teknolojiye uzağım biraz.

bu hafıza konusunda bir fikrin varmı dostum

LG G2 de 16 GB hafıza oyun oynuyacaksan yetmez kesinlikle 32 GB almalısın . Yok ben sadece e posta facebook twitter için kullanıcam diyorsa 16 GB yeterlidir

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 de 16 GB hafıza oyun oynuyacaksan yetmez kesinlikle 32 GB almalısın . Yok ben sadece e posta facebook twitter için kullanıcam diyorsa 16 GB yeterlidir

:(( fiyat farkı baya var arasında kullanan arkadaş yokmu buralarda :D

bende şuan ipod touch 32 gb var ne varsa yüklü telefonda biliyorum böyle kullanamıyacağımı ancak

yani diyelimki 16gb aldım . elimde hiçbişey yüklenmemişken ne kadar bir hafıza kalıyor ?

Elektr0

Elektr0

Üye
:(( fiyat farkı baya var arasında kullanan arkadaş yokmu buralarda :D

bende şuan ipod touch 32 gb var ne varsa yüklü telefonda biliyorum böyle kullanamıyacağımı ancak

yani diyelimki 16gb aldım . elimde hiçbişey yüklenmemişken ne kadar bir hafıza kalıyor ?

telefonu kutudan çıkart aç 11- 12 Gb lık hafıza olur 16 Gb lık modeli alırsan 32 gb lık modelde ile 25-26 GB lık hafıza olur... kullanan arkadaşlar var LG G2 'nin ana konusuna bakacaksın

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kutudan çıkart aç 11- 12 Gb lık hafıza olur 16 Gb lık modeli alırsan 32 gb lık modelde ile 25-26 GB lık hafıza olur... kullanan arkadaşlar var LG G2 'nin ana konusuna bakacaksın

evet az önce araştırdım ve şok oldum öylesine özellikli bir telefonda 16gb başlangıç modeli olamaz . olsa bile hafıza desteği olması gerek .

şuan yine kararsız kaldım 2.elde çok temiz ucuza telefonlar bulmuştum ancak hepsi 16gb . benim ipodumdaki müzikler sadece 4gb :D

Elektr0

Elektr0

Üye
evet az önce araştırdım ve şok oldum öylesine özellikli bir telefonda 16gb başlangıç modeli olamaz . olsa bile hafıza desteği olması gerek .

şuan yine kararsız kaldım 2.elde çok temiz ucuza telefonlar bulmuştum ancak hepsi 16gb . benim ipodumdaki müzikler sadece 4gb :D

ipodunun yanında 3310 al tamam neyin derdini yaşıyon ki :D bende ipod tocuh almayı planlıyorum 32 Gb lık modeli bana küçültülmüş ipad miniyi gibi geliyor :D

boran9999

boran9999

Üye
karar verdim sayılır :thumbup:

tek bişey kaldı IPS ekran :bilmm

bu konuda çok fark varmıdır ekran kaliteleri arasında fark ?
çünkü ekran çok önemli benim için gider G2 alırım biyerde başkasını görürüm pişman olmıyayım çünkü aldıktan sonra en azından 2-3 sene kullanmam gerekicek .

G2 -HTC one - Xperia Z - samsung s4 ekranları nasıldır acaba. bunada karar verdiimmi yarın alıyorum :box
Bana göre Şuan için idda ediyorum Dünyanın en başarılı ekranı G2 de bulunuyor. Tek dez avantajı artırılabilir hafızası yok teknik destek nasıl olur bilemem ama güncelleme almasa bile bu gün sınıfında 2-3 güncelleme almış cihazlarında önünde bir performansı var 32 Gb lik modelini almanda yarar var çünki bunda bile 24.8Gb kullanılabilecek yer var 16 Gb li olanı sıkıntılı olur kanısındayım.

fk555897

fk555897

Üye
IPS ekranlar çok başarılı ekranlardır. Ekran konusunda G2'de bir sorun yaşamazsın ama GPU bakımından Note 3 biraz daha iyi. Ayrıca microSD desteği de var. S-Pen, MultiWindow gibi özellikler de çok işe yarayabilir.

boran9999

boran9999

Üye
IPS ekranlar çok başarılı ekranlardır. Ekran konusunda G2'de bir sorun yaşamazsın ama GPU bakımından Note 3 biraz daha iyi. Ayrıca microSD desteği de var. S-Pen, MultiWindow gibi özellikler de çok işe yarayabilir.
Andreo330 dan Mali-T628 dahamı iyi diyorsunuz?

LimePie

LimePie

Üye
bir kere telefonun camı gorilla glass 2 değil 3 tür ve kaliteli çizilmez camdır
true hd ips plus ekranı gayet başarılı çok net ve canlı bir ekranı var Yazıları çok keskin
üst seviye bir cihaz ve fiyatı öteki telefonlara nazaran uygun almanızı tavsiye ederim
aldıktan sonra jelatin ve flip cover almanızı tavsiye ediyorum.Ama genede siz bilirsiniz

Üst Alt