Tavsiye LG G2 Hakkında Problem?

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Hakkında Problem?
Şu Ana Kadar Lg G2 Problemi Olan Varsa Paylaşabilirmi?Bu Hafta İçindeki 2 Alıcaktım Bi Anda Soğumdum İnternette Böyle Sorunlar Var Hemde Çoğu Kişide Şebeke Sorunu,Wifi Sorunu,Ölü Piksel Sorunu En Çok Sorun Algılama Sorunu Varmış Dokunmatiği Hassas Değilmiş Fazla Isınma Falan Oluyormuş Gördüğüm İzlenime Göre 10 Kişiden 4 Ya İade Ediyor Yada Servise Yolluyor Siz Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Şu Ana Kadar Lg G2 Problemi Olan Varsa Paylaşabilirmi?Bu Hafta İçindeki 2 Alıcaktım Bi Anda Soğumdum İnternette Böyle Sorunlar Var Hemde Çoğu Kişide Şebeke Sorunu,Wifi Sorunu,Ölü Piksel Sorunu En Çok Sorun Algılama Sorunu Varmış Dokunmatiği Hassas Değilmiş Fazla Isınma Falan Oluyormuş Gördüğüm İzlenime Göre 10 Kişiden 4 Ya İade Ediyor Yada Servise Yolluyor Siz Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
cihaz aslında çok güzel herşeyi ile
bende ölü pixel çıktı gittik orjinal panel ile değişti çok güzel bi problemimiz yok yani.
ama ben 64bit sistemli :D iphone 5s geçicem inşallah

• Beğen
Tepkiler: AndroidTR20
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
cihaz aslında çok güzel herşeyi ile
bende ölü pixel çıktı gittik orjinal panel ile değişti çok güzel bi problemimiz yok yani.
ama ben 64bit sistemli :D iphone 5s geçicem inşallah
Benim Aldığım Telefonda Problem Cıksa Ben Soğurum Yine Ben Bildiğim Markalardan Sasmıyayım Lg En İyi Donanımda Telefon Çıkarsa Bile Servisleri Çok Sıkıntılı

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Benim Aldığım Telefonda Problem Cıksa Ben Soğurum Yine Ben Bildiğim Markalardan Sasmıyayım Lg En İyi Donanımda Telefon Çıkarsa Bile Servisleri Çok Sıkıntılı
ben tavsye ederim g2yi ama 5s sempatikliğim var

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2 fikir cikar,1.yazilim yuzunden 2. kullanici yuzunden,kullanilan yazilim da sorun varsa olmasi da normaldir ama butun ayni modeli kapsamaz bu hata,bir digeri de kullanici yuzunden olan,telefona olabildigince yuklenir,nefes bile almasina zaman vermez bulabildigi her oyunu,uygulamayi yukler kalan bos alan 30-40 mb falan olur arka planda uygulamalar calisir o zamanda normal olarak bunlar olur ama siz telefona bir hasar vermediginiz surece firmaya gonderip degistirirsiniz yada ucretini alirsiniz,tabi bu turkiye garantili olanlar icin konusuyorum. Bunlarin en basinda aldiginiz urunun icine sinmesi onemli,isteklerinizi karsilamasi,gerisi teferruat

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Lg g2 :oke:

boran9999

boran9999

Üye
Şu Ana Kadar Lg G2 Problemi Olan Varsa Paylaşabilirmi?Bu Hafta İçindeki 2 Alıcaktım Bi Anda Soğumdum İnternette Böyle Sorunlar Var Hemde Çoğu Kişide Şebeke Sorunu,''Wifi Sorunu'',''Ölü Piksel Sorunu'' En Çok Sorun Algılama Sorunu Varmış Dokunmatiği Hassas Değilmiş Fazla Isınma Falan Oluyormuş Gördüğüm İzlenime Göre 10 Kişiden 4 Ya İade Ediyor Yada Servise Yolluyor Siz Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

28 eylül ve 5 ekimde 2 tane aldım ;

Wifi sorunu : Kesinlikle yok

Ölü pixel sorunu: İki cihazdada yok. Yanlız bu sorun tüm cihazlarda karşınıza çıkabilir

Algılama sorunu: Bu tamamıyla herşeyi bilen ama dokunmatik mantığını anlayamayan kullanıcıların sorunu Ekran koruyucu diye ön panele yapıştırılan 10krşa alınıp 5-20 TL ye satılan jelatinlerle ilgili.

Tavsiye ne alırsanız alın ama içinizde azda olsa ön yargı var ise uzak durun. En önemliside Hiç tanımadığınız insanların sizi yönlendirmesine müsade etmeyin. Selamlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sebeke bende de gidip geliyor sanki .
4.5 defa rastladim...
Hattandir diye önemsemedim...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Vodafone kullanıyorum bende.

ozakin70

ozakin70

Üye
Ewt ozaman normal cunku vodafone arada kalmis bi tlkmnksyn bendede bazen cekmiyor ama internet hizi cok iyi fyat/performans acisindan

Takipçi Satın Al

Üst Alt