Lg G2 ekrana yandan bakinca paralel cizgiler

Sponsorlu Bağlantılar

karaagali

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 ekrana yandan bakinca paralel cizgiler
Arkadaslar 2 hafta once lg g2 aldim ekrana gunduz tam dik degilde hafif yandan baktigimda yukardan asagi birbirine paralel cizgiler gordum bu nedir bilen varmi uretim hatasimi yoksa ekranin ozelligimi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim.konu daha once acildiysa kusurama bakmayin.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Paraleller orayada sızmış bro

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve El~PisToLeRo
mürteza16

mürteza16

Üye
Çizik olabilir mi?

sasua42

sasua42

Üye
Yav kardeşim normal bütün lg g2 lerde var bendede var o ekrandan dolayı ips ekran ve yahut gerilla glass 3

karaagali

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim

Invoke

Invoke

Üye
gerilla mı glass? :D

perfectea

Üye
arkadaşım bende netten lg g2 aldım sendeki sorunun aynısıyla karşılaştım sonra teknosadaki lg g2 ile kıyasladım ve bendeki cizgilerin çok daha fazla olduğunu analadım ve urunu iade edip paramı geri aldım..e 1300 tl para veriyon telefona o cizgiler adamı hasta ediyo haliyle..normal değil bence imkanın varsa değiştr

karaagali

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende netten lg g2 aldım sendeki sorunun aynısıyla karşılaştım sonra teknosadaki lg g2 ile kıyasladım ve bendeki cizgilerin çok daha fazla olduğunu analadım ve urunu iade edip paramı geri aldım..e 1300 tl para veriyon telefona o cizgiler adamı hasta ediyo haliyle..normal değil bence imkanın varsa değiştr
Teşekkür ederim kardesim

Luck Star

Luck Star

Üye
Normal de olsa eskiden farketmiyordum artik gozumden kacmiyor :)

Üst Alt