LG G2 LG G2 D802 Stock Lollipop 5.0.2 [sizdirilmis sürüm]

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Tr gelmek üzere zaten kurmak yerine bekleyebilirsin

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bence süper cm12 den bile stabil arada cm12 telefonu kitleyip açılmama gibi sorunları vardı
bu romu muhtemelen orijinal ro gelse dahi silmem (eğer böyle giderse)

canko13

canko13

Üye
İstanbul bileşimden.lg g2 almıştım.bu yüklemeyi yapsam sıkıntı olurmu.?imeil falan.saygılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
nem kurdum kullanıyorum şuan için sorunsuz ama siz yine de towel root ile rootladıktan sonra efs yedeği alın

konuda recovery e girmek için ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun yazılmış aslında kapalı ike güç ve ses kısma tuşa basılı tutup ekrana görüntü geldiği an çakip tekrar ses kısma ve güç tuşuna basmak gerekiyor daha sonra size gerçekten geri yükleme yapmak istediğinizi soruyor tabi geri yükleme yerine artık recovery olduğu için gönül rahatlıyla evet diyorsunuz ve TWRP açılıyor gerisi aynı

canko13

canko13

Üye
yardım arkadaşlar vodafone ekranında takılı kaldı telefon..ne yapmam gerekiyor.yazılanların aynısını yapıyorum vodafone ekranında takılıyor yardım

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Full wipe yapıp tekrar flashla

canko13

canko13

Üye
full wipe birdaha yaptım flaşladım. fakat yine takılı kalıyor.dün gece lg mobileden eski sürüme geri döndüm. biraz önce yeniden yükleyeyim dedim yine vodafon ekranında takılı kalıyor.az buçuk bilgi sahibiyim denilenlerin aynısını yapıyorum ama olmuyor ..şimdi yine eski sürüme dönüyorum.
full wipe birdaha yaptım flaşladım. fakat yine takılı kalıyor.dün gece lg mobileden eski sürüme geri döndüm. biraz önce yeniden yükleyeyim dedim yine vodafon ekranında takılı kalıyor.az buçuk bilgi sahibiyim denilenlerin aynısını yapıyorum ama olmuyor ..şimdi yine eski sürüme dönüyorum.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Indirdiğiniz romun sağlam olduğundan ve wipe işleminin (full wipe ) nasıl yapıldığını biliyor musunuz?

Wipe da her sekmeyi seçip wipela ve romu kurmak için otg ile usb kullanarak flashla yani cihazın içinde kitkata ait bişey kalmasın

Sonra kurtarsın yine takilirsa umutsuz vaka

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tukiye icin yayinlanmis hayirli olsun.

avast

avast

Üye
Bakiyorum simdi bakalim

canko13

canko13

Üye
vodafon ekranı geliyor takılıp kalıyor 15 dakika bekliyoruum açmıyor..acaba daha beklemelimiyim...kaç dakikada yüklüyor
yükleme yaptım arkadaşlar .bu seferde dokunmatik çalışmıyor tel kullanamıyorum ..lg mobile tool dan yüklemede yapamıyorum. hata veriyor..ne yapmam lazım arkadaşlar .acil yardım..başka bir yükleme yapma şekli varmı..twp den hariç..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Turkiye ye geldi ben rootlu kullandığım için kuramayacağım ama siz lg flas tool ile orijinal v30 romu kdz şeklinde indirip kurun kurtulun

metallistm

Üye
Ben bunu kurdum ekranda sari leke icin garantiye vericem garanti disi kalir mi cihaz

hsn6262

hsn6262

Üye
Benimde telefonumun sol üst köşesinde sarı leke çıktı.Bende düşünüyordum ne yapsam diye.Stock room yüklemenin kolay bir yolu var mı(Root u da kaldırmak lazım)..

avast

avast

Üye
Y
Benimde telefonumun sol üst köşesinde sarı leke çıktı.Bende düşünüyordum ne yapsam diye.Stock room yüklemenin kolay bir yolu var mı(Root u da kaldırmak lazım)..
Yokladiktan sonra donucu mrrak ediyorum

metallistm

Üye
Ilk yukledigimde guzel rootlamistim ve system etc icindeki mixer.path dosyasini editleyip sesi yukseltmistim. Sonra twrp yukledim coktu. Yeniden attim romu. Tekrar rootladim. Ama simdi mixer.path dosyasini editliyorum kaydetmeme izin vermio neden olabilir

metallistm

Üye
Sehrimdeki servisi aradim kendileri yapiolarmis deisimi. Down moddaki rooted sildim sonra 20b kdz kurdum root kalkti ve servise verdim. 2 saat sonra aradilar gel al diye. Tekrar ekran sararmasi olur mu dedim lg bunu cozdu tekrarlayacanini sanmiyorum dedi. Sararma sebebi de ekrani cok sık acip kapatmak ve asiri isinma dedi bilgi vereyim dedim

Bu arada ekran deisirken arka kapak haricinde gorunen heryer deisio. Yanda dusurmeden dolayi kucuk darbe vardi o da sifirlanmis oldu [emoji6]

avast

avast

Üye
Sehrimdeki servisi aradim kendileri yapiolarmis deisimi. Down moddaki rooted sildim sonra 20b kdz kurdum root kalkti ve servise verdim. 2 saat sonra aradilar gel al diye. Tekrar ekran sararmasi olur mu dedim lg bunu cozdu tekrarlayacanini sanmiyorum dedi. Sararma sebebi de ekrani cok sık acip kapatmak ve asiri isinma dedi bilgi vereyim dedim

Bu arada ekran deisirken arka kapak haricinde gorunen heryer deisio. Yanda dusurmeden dolayi kucuk darbe vardi o da sifirlanmis oldu [emoji6]
Anladim cihaz rootlu degil benim tekrarlama olasiligi yokmu yani ben ikinci el aldim cihazi 21 ay garantisi var gidip bi sorsammi :D hem garanti disi kalmismi cihaz onudami sorsam

Üst Alt