Nasil sonuclanacak yazarsaniz sevinirimBen bunu kurdum ekranda sari leke icin garantiye vericem garanti disi kalir mi cihaz
Eğer stock rom yüklersen ve gönderirsen bi şey olmaz diye düşünüyorumBen bunu kurdum ekranda sari leke icin garantiye vericem garanti disi kalir mi cihaz
Yokladiktan sonra donucu mrrak ediyorumBenimde telefonumun sol üst köşesinde sarı leke çıktı.Bende düşünüyordum ne yapsam diye.Stock room yüklemenin kolay bir yolu var mı(Root u da kaldırmak lazım)..
Anladim cihaz rootlu degil benim tekrarlama olasiligi yokmu yani ben ikinci el aldim cihazi 21 ay garantisi var gidip bi sorsammiSehrimdeki servisi aradim kendileri yapiolarmis deisimi. Down moddaki rooted sildim sonra 20b kdz kurdum root kalkti ve servise verdim. 2 saat sonra aradilar gel al diye. Tekrar ekran sararmasi olur mu dedim lg bunu cozdu tekrarlayacanini sanmiyorum dedi. Sararma sebebi de ekrani cok sık acip kapatmak ve asiri isinma dedi bilgi vereyim dedim
Bu arada ekran deisirken arka kapak haricinde gorunen heryer deisio. Yanda dusurmeden dolayi kucuk darbe vardi o da sifirlanmis oldu [emoji6]
hem garanti disi kalmismi cihaz onudami sorsam