FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
performans konusunda hiç üzüleceğimi sanmıyorum amaVallahi dostum s4 lgg2 ve z1i yan yana getirirsen g2 çok açık farkla ben buradayım diye haykıracaktır zaten ekran kalitesiyle hızıyla z1 ve s4ün çok ötesinde bi telefon. şu ana kadar hiç bi sorun çıkmadı bende dokunmatığı ekranı diğer telefonlara göre çok yumuşak çok rahat alırsın bi orj. kılıf sorun yaşamadan kulanırsın alıncada ekranın kalitesini farkedersin zaten,diğerlerinden fiyat olarakta ucuz cebinede uygun performans dolu bir telefon
tesekkurler kardesim :-) o zaman ne yapiyorum ilk firsatta hemen G2 aliyorum keyfime bakiyorumYok be kardeşim g2 alalım 10 ay oldu telefona çok kaba davrandım: )
Yeri geldi elimden duvara doğru uçtu yeri geldi ekran üstü kaldırım taşına düştü yeri geldi telefona yumruk attım ekrana allaha sukur yok hala bir şey bu arada bayağı uygulama filan yükledik cihazla 1 gb boş yer kaldı hala canavar gibi
Aynen!!!!bu teknoloji biraz şans işi galiba
O cihaz haftalarca acik kaldigi icin ramde veri birikmis cihaz resetlendiginde 1 gb kullanilabilir ram kalacaktirarkadaslar aklima bir sey takildi. bugun teknosada G2 yi inceledim. hicbirsey yuklu olmadigi halde ve rami bosalttigim halde 1.2 gb kullanimda 587 mb civarinda da bos alan kaliyor. sistem ne kadar yer kapliyor ki bu normal mi? bos alanin daha fazla olmasi gerektigini dusunuyorum.. ama cihazda o halde bile gram kasma yoktu..
aynen öyle yapıcamalcaksan 32 gb olanı al 16 gb cabuk doluyor benim tek pişmanlıgım bu oldu
buna sevindim, tam istediğim gibi bir cihazbenim 16 gb dolu bugune kadar takılma donma hiç olmadı memnunun performansıda iyi kamerasıda iyi bence fiyatına göre super bir telefon.
G2 mutluluk al hic dusunmearkadaslar aklima bir sey takildi. bugun teknosada G2 yi inceledim. hicbirsey yuklu olmadigi halde ve rami bosalttigim halde 1.2 gb kullanimda 587 mb civarinda da bos alan kaliyor. sistem ne kadar yer kapliyor ki bu normal mi? bos alanin daha fazla olmasi gerektigini dusunuyorum.. ama cihazda o halde bile gram kasma yoktu..
ben hafızayı oyun ve uygulama ile dolduranlardanım o yüzden 32 gb alıcamGit bi otg kablosu al filmlerini flas bellege at izlemek istediginde g2ne tak degil 16, 8 gb hafizan bile olsa yeter. Tek sıkıntın oyun ve uygulamalarda olur ona da yapcak bisey yok gibi
bilgilendirme için teşekkürler kardeşim artık içim bu konuda da rahatKardeşim sen g2 'nin şarj aletiyle etsene bir sorun çıkmaz bu dillerin voltaji 3.6V ile 4.2V arasidir ve dayanıklı pillerdir sorun çıkarmaz ayriyetten ve 'nin şarj aleti 1.30 saatte şarj ediyor birak diger şarj aletleriniHa kardeşim bir de 5V dan yukarı bir şarj aleti ile şarj etmeye kalkarsan video daki olayın aynısı olur sen orjinal şarj aleti kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?