LG G2 almayı düşünüyordum ama..

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 almayı düşünüyordum ama..
piyasada en çok beğendiğim cihaz G2 teknosaya falan gidince hemen gözüm ona kayıyor :) bu ay sonu G2 alabilirim ama aklıma takılan bir soru vardı. LG sağlam mı?.. benim en çok önem verdiğim önemli nokta ise cihazın ekranı.. daha önce htc sensation xl aldım, almaz olaydım. 8 9 ay sonra dokunmatik erkanın arasıra çalışmaması, kendi kendine işlem yapmalar gibi sorunlar yaşadım 2 defa ekranı değişti yine bozuldu. 3. gönderişimde sorun yok deyip gönderdiler. bu yüzden ekrana çok önem veriyorum...
ama google'a LG G2 dokunmatik sorunu diye arattığımda birçok konu çıkıyor. hatta youtube'da videoları var. aynı sorunu htc de yaşıyordum. bu yüzden LG den soğudum.. :(

S4 ile G2 arasında kaldım ama G2 almaya karar vermişken bunları görmem beni üzdü. Sizce ne yapmalıyım? Xperia Z1'i de düşünebilirim..

Son düzenleme:

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Vallahi dostum s4 lgg2 ve z1i yan yana getirirsen g2 çok açık farkla ben buradayım diye haykıracaktır zaten ekran kalitesiyle hızıyla z1 ve s4ün çok ötesinde bi telefon. şu ana kadar hiç bi sorun çıkmadı bende dokunmatığı ekranı diğer telefonlara göre çok yumuşak çok rahat alırsın bi orj. kılıf sorun yaşamadan kulanırsın alıncada ekranın kalitesini farkedersin zaten,diğerlerinden fiyat olarakta ucuz cebinede uygun performans dolu bir telefon :)

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi dostum s4 lgg2 ve z1i yan yana getirirsen g2 çok açık farkla ben buradayım diye haykıracaktır zaten ekran kalitesiyle hızıyla z1 ve s4ün çok ötesinde bi telefon. şu ana kadar hiç bi sorun çıkmadı bende dokunmatığı ekranı diğer telefonlara göre çok yumuşak çok rahat alırsın bi orj. kılıf sorun yaşamadan kulanırsın alıncada ekranın kalitesini farkedersin zaten,diğerlerinden fiyat olarakta ucuz cebinede uygun performans dolu bir telefon :)
performans konusunda hiç üzüleceğimi sanmıyorum ama
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradaki gibi bir sorun yaşarsam, kendimi pencereden aşağıya atarım sanırım çünkü dediğim gibi htc dede aynı problemi yaşadım. inanılmaz derece uğraştırdı bu sorun beni. şuan idareten maxiplus 5 kullanıyorum, bu zte markalı telefonda bile dokunmatiklikle ilgili sorunlar yaşamazken, htc'nin böyle yapması gerçekten sinir bozucu.. benim gönlüm kesinlikle G2 den yana ama ekranla ilgili bir sorun yaşarsam hayattan soğuyabilirim. internette bir sürü şikayet edenler var. çamur atmak için mi bilmiyorum.. sadece ekranla ilgili sorun yaşamak istemiyorum. yazılımsal olsun olabildiğince ama donanımsal olmasın... yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. :)

sasua42

sasua42

Üye
Yok be kardeşim g2 alalım 10 ay oldu telefona çok kaba davrandım: )
Yeri geldi elimden duvara doğru uçtu yeri geldi ekran üstü kaldırım taşına düştü yeri geldi telefona yumruk attım ekrana allaha sukur yok hala bir şey bu arada bayağı uygulama filan yükledik cihazla 1 gb boş yer kaldı hala canavar gibi

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Yok be kardeşim g2 alalım 10 ay oldu telefona çok kaba davrandım: )
Yeri geldi elimden duvara doğru uçtu yeri geldi ekran üstü kaldırım taşına düştü yeri geldi telefona yumruk attım ekrana allaha sukur yok hala bir şey bu arada bayağı uygulama filan yükledik cihazla 1 gb boş yer kaldı hala canavar gibi
tesekkurler kardesim :-) o zaman ne yapiyorum ilk firsatta hemen G2 aliyorum keyfime bakiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: sasua42
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
mutlaka g2 al haci kesinlikle pişman olmazsın ...

• Beğen

PinkOwl

Üye
silinsin

Son düzenleme:
  • Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
umarim iyi bir cihaza denk gelirim sagolun tekrardan :-)

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar aklima bir sey takildi. bugun teknosada G2 yi inceledim. hicbirsey yuklu olmadigi halde ve rami bosalttigim halde 1.2 gb kullanimda 587 mb civarinda da bos alan kaliyor. sistem ne kadar yer kapliyor ki bu normal mi? bos alanin daha fazla olmasi gerektigini dusunuyorum.. ama cihazda o halde bile gram kasma yoktu..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
arkadaslar aklima bir sey takildi. bugun teknosada G2 yi inceledim. hicbirsey yuklu olmadigi halde ve rami bosalttigim halde 1.2 gb kullanimda 587 mb civarinda da bos alan kaliyor. sistem ne kadar yer kapliyor ki bu normal mi? bos alanin daha fazla olmasi gerektigini dusunuyorum.. ama cihazda o halde bile gram kasma yoktu..
O cihaz haftalarca acik kaldigi icin ramde veri birikmis cihaz resetlendiginde 1 gb kullanilabilir ram kalacaktir

• Beğen
interka

interka

Üye
alcaksan 32 gb olanı al 16 gb cabuk doluyor benim tek pişmanlıgım bu oldu :)

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
alcaksan 32 gb olanı al 16 gb cabuk doluyor benim tek pişmanlıgım bu oldu :)
aynen öyle yapıcam :) acaba 32 gb'ın hepsini oyun film ve müzikle doldursam, takılmalar yaşar mıyım :)

interka

interka

Üye
benim 16 gb dolu bugune kadar takılma donma hiç olmadı memnunun performansıda iyi kamerasıda iyi bence fiyatına göre super bir telefon.

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
benim 16 gb dolu bugune kadar takılma donma hiç olmadı memnunun performansıda iyi kamerasıda iyi bence fiyatına göre super bir telefon.
buna sevindim, tam istediğim gibi bir cihaz :)

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
G2 mutluluk al hic dusunme

• Beğen
ahmith

ahmith

Üye
Git bi otg kablosu al filmlerini flas bellege at izlemek istediginde g2ne tak degil 16, 8 gb hafizan bile olsa yeter. Tek sıkıntın oyun ve uygulamalarda olur ona da yapcak bisey yok gibi

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Git bi otg kablosu al filmlerini flas bellege at izlemek istediginde g2ne tak degil 16, 8 gb hafizan bile olsa yeter. Tek sıkıntın oyun ve uygulamalarda olur ona da yapcak bisey yok gibi
ben hafızayı oyun ve uygulama ile dolduranlardanım o yüzden 32 gb alıcam :)arkadaşlar, bir sorum daha olacaktı. bu cihazda li-po pil kullanılıyor. araştırdım kullanışlı bir pil ama, dezavantajları bayağı çok gibi. işte link; siz herhangi bir sorun yaşadınız mı? mesela ben bazen htc telefonu maxiplus 5 cihazımın şarj aletiyle şarj ediyordum. bunun aynısını bu pile uygularsak yanma, patlama ihtimali varmış sanırım. ve işte bununla ilgili bir video;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
en azından sizde bilgilenin ve fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum :)

sasua42

sasua42

Üye
Kardeşim sen g2 'nin şarj aletiyle etsene bir sorun çıkmaz bu dillerin voltaji 3.6V ile 4.2V arasidir ve dayanıklı pillerdir sorun çıkarmaz ayriyetten ve 'nin şarj aleti 1.30 saatte şarj ediyor birak diger şarj aletleriniHa kardeşim bir de 5V dan yukarı bir şarj aleti ile şarj etmeye kalkarsan video daki olayın aynısı olur sen orjinal şarj aleti kullan

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen g2 'nin şarj aletiyle etsene bir sorun çıkmaz bu dillerin voltaji 3.6V ile 4.2V arasidir ve dayanıklı pillerdir sorun çıkarmaz ayriyetten ve 'nin şarj aleti 1.30 saatte şarj ediyor birak diger şarj aletleriniHa kardeşim bir de 5V dan yukarı bir şarj aleti ile şarj etmeye kalkarsan video daki olayın aynısı olur sen orjinal şarj aleti kullan
bilgilendirme için teşekkürler kardeşim artık içim bu konuda da rahat :) 1.50 saat gerçekten çok kısa bir süre.

• Beğen
Tepkiler: sasua42

Üst Alt