FK5896
Üye
LG G2 almayı düşünüyordum ama..
piyasada en çok beğendiğim cihaz G2 teknosaya falan gidince hemen gözüm ona kayıyor
bu ay sonu G2 alabilirim ama aklıma takılan bir soru vardı. LG sağlam mı?.. benim en çok önem verdiğim önemli nokta ise cihazın ekranı.. daha önce htc sensation xl aldım, almaz olaydım. 8 9 ay sonra dokunmatik erkanın arasıra çalışmaması, kendi kendine işlem yapmalar gibi sorunlar yaşadım 2 defa ekranı değişti yine bozuldu. 3. gönderişimde sorun yok deyip gönderdiler. bu yüzden ekrana çok önem veriyorum...
ama google'a LG G2 dokunmatik sorunu diye arattığımda birçok konu çıkıyor. hatta youtube'da videoları var. aynı sorunu htc de yaşıyordum. bu yüzden LG den soğudum..
S4 ile G2 arasında kaldım ama G2 almaya karar vermişken bunları görmem beni üzdü. Sizce ne yapmalıyım? Xperia Z1'i de düşünebilirim..
bu ay sonu G2 alabilirim ama aklıma takılan bir soru vardı. LG sağlam mı?.. benim en çok önem verdiğim önemli nokta ise cihazın ekranı.. daha önce htc sensation xl aldım, almaz olaydım. 8 9 ay sonra dokunmatik erkanın arasıra çalışmaması, kendi kendine işlem yapmalar gibi sorunlar yaşadım 2 defa ekranı değişti yine bozuldu. 3. gönderişimde sorun yok deyip gönderdiler. bu yüzden ekrana çok önem veriyorum...ama google'a LG G2 dokunmatik sorunu diye arattığımda birçok konu çıkıyor. hatta youtube'da videoları var. aynı sorunu htc de yaşıyordum. bu yüzden LG den soğudum..

S4 ile G2 arasında kaldım ama G2 almaya karar vermişken bunları görmem beni üzdü. Sizce ne yapmalıyım? Xperia Z1'i de düşünebilirim..
Son düzenleme: