Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesilg g2 almak istiyorum ama kararsızım
Sponsorlu Bağlantılar
tatar1926
Üye
Konu Sahibi
lg g2 almak istiyorum ama kararsızım
Mrb arkadaslar 1 haftadır lg g2 hakkında arastirma yapiyorum mobil veri ve wifi baglantisinda ve ekranda ölü pikseller gibi bir takim
sorunlar yasandigini gordum acaba bu sorunlar kronikmi lg g2 kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim tşkrl
El~PisToLeRo
Üye
Kesinlikle degil gonul rahatligiyla alabilirsin cok iyi bi tercih
tatar1926
Üye
Konu Sahibi
Tskrl kardes
0MG90
Üye
Değildir. Olsa bile garanti değişim yapar.
DiaBLoS
Admin
10 numara cihaz.
Kesinlikle doğru tercih olacaktir.
kadikoy
Üye
dört dörtlük cihaz .
yeğende var ,s4 den daha iyi 32gb hafızasından al derim..
messevim
Üye
Gözün kapalı alabilirsin.
fk555897
Üye
Çok güzel bir telefon. 32 GB'lığı alırsan rahat rahat kullanırsın.
Mad EagLe
Üye
her telefonda sorun vardır. Gir s4'ü araştır batarya sorunu çıkar bilmem ne çıkar. Başka modeli araştır yok kamerası kötü derler illaki sorunları vardır her cihazın elektronik şans işidir biraz g2 güzel cihaz al derim. Bir cihazdan 100 kişi memnunsa 20 tanesi memnuniyetini sanal ortamda belirtir. Ama bir telefondan 100 kişi memnun değilse 70 tanesi sanal ortamda yazar çözüm aramak vs için
AndroidTR20
Üye
bence kardeşim biraz daha bekle z2 çıkmasını bekle z1 fiyatı 1750 tl z2 cıkınca 1500-1600 tl düşer z1 alabilirsin alternatif olarak nexus 5 bakabilirsin ama şu anda 1500 tl en iyi alıncabilcek telefon lg g2
0MG90
Üye
Aynen Z ve Z1 Hepsiburada da düşmüş baya
tatar1926
Üye
Konu Sahibi
Guzel yorumlariniz icin tskrl arkadaslar
kfahaa
Üye
güzel telefon
tatar1926
Üye