LG G2 77 derece sıcaklığa ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yalnız G2 varken XZ değil, XZ1 vardı. XZ, Optimus G ile aynı zamanların cihazıydı. Yine de dediğiniz gibi ekran/kasa oranı vasattı ve soluk renkli de bir ekranı vardı.

Z3+ beni hiç etkilemedi ama senin de dediğin gibi Sony her yeni sürümde ekran/kasa oranını daha iyiye götürdü.

Optimus G 2012 Ağustos Xperia Z 2013 Ocak hacı :D Gerçi fark yok olay ekran kasa oranıydı zaten.

Invoke

Invoke

Üye
Optimus G 2012 Ağustos Xperia Z 2013 Ocak hacı :D Gerçi fark yok olay ekran kasa oranıydı zaten.

Ama TR'ye hemen hemen aynı zamanda gelmiş olmaları lazım, zaten dediğin gibi arada ay farkı var sadece. Optimus G ile XZ S4 Pro, G2 ile Z1 S800. :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ama TR'ye hemen hemen aynı zamanda gelmiş olmaları lazım, zaten dediğin gibi arada ay farkı var sadece. Optimus G ile XZ S4 Pro, G2 ile Z1 S800. :D

Aynen iç donımında degilim ben zaten Xperia Z1 demeyi düsündüm çünkü onun ekran kasa oranı daha da düşük :D

Invoke

Invoke

Üye
Aynen iç donımında degilim ben zaten Xperia Z1 demeyi düsündüm çünkü onun ekran kasa oranı daha da düşük :D

64% gibi bir şeymiş XZ1... Aslında XZ (70% civarı) ile birlikte XZL çıkmıştı ama TR'ye gelmedi ya da bayağı geç geldi. O daha güzeldi aynı özellikler XZ ile ve 75%+ idi oran. ZL gelse alırdım herhalde o zaman. :D

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Luck Star

Luck Star

Üye
Z leri x leri görünce artık tartışma matematik üzerinde gidiyor sandım :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
2 sene önce G2 degil de baska bir android almıs olsaydım asla kalıcı olmazdım androidde.
Düsünsene o dönem ne var S4 aman Allahım,Note 2,Xperia Z hepsi de kalas gibi telefonlar sonra 2 senelik telefona mühendislik harikası deyince gülüyolar Xperia Z 5'' ekranıyla G2'den büyük boyutlarda haberleri varmıydı acaba?
G2 gerek fiyatı gerek tasarımı gerekse donanımı döneminin kralıdır nokta.
@avast G2'yi yeni aldı ve biraz evham mı diyelim heyecan mı diyelim bundan dolayı ısıyla ilgili sürekli konu açıyo.Evet Güç = Isı!
Valla ne appleda ne de nexus5 te 77 leri gormedigim icin sasieiyorum baya wl yakiyor arrik kilifsiz kullanimda gerco nexus 5 te slim armor vardi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nexus 5'de cpu z kurup ısıya da bakmadıgını da düsünüyorum zira o 77 derecedeki deger önemli olan bir parça degil telefonu eline aldıgında telefon buz gibi bile olsa orası minimum 40 derecelerdedir yani pek önemseme ordaki degerleri.

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5'de cpu z kurup ısıya da bakmadıgını da düsünüyorum zira o 77 derecedeki deger önemli olan bir parça degil telefonu eline aldıgında telefon buz gibi bile olsa orası minimum 40 derecelerdedir yani pek önemseme ordaki degerleri.

Bakmaz olur mu, çok evhamlı bir arkadaşımız kendisi. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Şahsen benim bütün değerler en fazla 55 oluyor, flyme os hiç ısınmıyor ancak hangi değer neyi gösteriyor bilmiyorum. İşlemciyi gösteren hangileri ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bakmaz olur mu, çok evhamlı bir arkadaşımız kendisi. :D

Farkındayım iyidir Yasin iyi :D
Pm8841 olabilir mi? Tamamen sallama digerlerine göre 1-2 derece daha yüksek ısıda :D
Yok tutmadı bende en yüksek oydu ama Yasin'de en düsük o :D

Luck Star

Luck Star

Üye
düşük değerler soketlerdi galiba benim bildiğim 3.5mm jak ve mikro usb ?

abandonware

abandonware

Üye
İyiki benim One M8 öyle ısınmıyor, yoksa kasasını elleyemezdim galiba :D

Edit: O telefonun anakartının şimdiye teflon tavadaki kaşar gibi erimesi lazımdı. Garip.

Luck Star

Luck Star

Üye
İyiki benim One M8 öyle ısınmıyor, yoksa kasasını elleyemezdim galiba :D

Edit: O telefonun anakartının şimdiye teflon tavadaki kaşar gibi erimesi lazımdı. Garip.
Bende m7 de var 50 derecede el suremiyorum 77 olsa elimde 3.dereceden yanık olur herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonun iç ısısıyla dış ısısını karıstırmayın dış ısı 45'e gelmez bile G2'de aynı sekilde benzer cihazların tümünde ama 70 derece bir mobil islemci için çok normal bir ısıdır.

abandonware

abandonware

Üye
Telefonun iç ısısıyla dış ısısını karıstırmayın dış ısı 45'e gelmez bile G2'de aynı sekilde benzer cihazların tümünde ama 70 derece bir mobil islemci için çok normal bir ısıdır.
Bana kalırsa cok ta normal değil. Bu konuda bir arastirmam yok ama masaüstü bilgisayarım bile saatlerce oyundan sonra bile 60 dereceyi geçmezdi. 70 derece oldukça uçuk bir rakam gibi geliyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bana kalırsa cok ta normal değil. Bu konuda bir arastirmam yok ama masaüstü bilgisayarım bile saatlerce oyundan sonra bile 60 dereceyi geçmezdi. 70 derece oldukça uçuk bir rakam gibi geliyor.

Bilgisayarda devasa fan var telefonda ne var hiç?
Üstelik mobil islemci daha fazla ısınır yapısı buna göre dayanıklıdır.
İnanın 70 derece hiç mobil islemci için.

PriZm

PriZm

Üye
70 hatta 80 derece gibi rakamlar gayet normal. Sonuçta o 80 derece olan parça 20-30 nanometre boyutunda ve yarattığı o 80 derece sıcaklık hissedilmiyor bile.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon için sorun yok el yakıyor telefon metal olunca :D

PriZm

PriZm

Üye
Telefon için sorun yok el yakıyor telefon metal olunca :D
Antutu testlerinden sonra benim telefonun yan çerçeveleri baya ısınıyor desem yalan olmaz. :D haricinde ısınmıyor bile alet zaten.

Üst Alt