aynen öyle mühendislik harikası oldugundan işlemci çok fazla ısınıyor ve ekranla anakart çok sıkışık yapıda oldugundan dolayı böyle bir sorun oluşturuyuorBende 309 da var 310 da ama sari leke falan yok seriyle alakali bir durum degil.
geçen bi forumda 4x4 passatı sınıfının en iyisi yapan biri vardı mesaj editlettirdim, aynı mantıkta yorumumu yapayımAynen öyle çinden sipariş ver fabrikada birleştir sonra da sorun çıkarınca ilgilenme yazılım verme diyen bir firmanın cihazı değil g2. Mühendisler üretiyor. Kenar kalınlığı en ince cihazlardan bu da mühendislik harikası olduğunu kanıtlar.

geçen bi forumda 4x4 passatı sınıfının en iyisi yapan biri vardı mesaj editlettirdim, aynı mantıkta yorumumu yapayım
ozaman 6630un da kenarları ince olsa mühendislik harikasını mı oluyor![]()
f/p canavarı olarak piyasaya çıkan, bir dönem sorunları olan cihazdır g2, yan çerçeveyi kim takar, ona bakılırsa z1 mühendisliğin yüz karasıEvet zamanında en incesi oysa mühendislik harikasıdır. Ordan ekran panelini al , sony'den kamera al , pili samsung'dan al işlemci mediatek bu mu mühendislik AR-GE çalışması ? Bunun ortaya çıkardığu telefon 5 para etmez. Zaten şekil olarak da belli eder kendini .

aynı şekilde 4.7" 'lik iPhone 6 da öyle.Sony fanı diyecekler bazıları ama bana göre de Z3+ (Z4) tasarım harikası. S6 6.8mm kalınlıkta 2550mAh batarya var, Z3+ 6.9mm kalınlıkta 2930mAh batarya var. Ayrıca Z3+'ta ekran kasa oranı %70.9, S6 %70.7.
2 sene önce G2 degil de baska bir android almıs olsaydım asla kalıcı olmazdım androidde.
Düsünsene o dönem ne var S4 aman Allahım,Note 2,Xperia Z hepsi de kalas gibi telefonlar sonra 2 senelik telefona mühendislik harikası deyince gülüyolar Xperia Z 5'' ekranıyla G2'den büyük boyutlarda haberleri varmıydı acaba?
G2 gerek fiyatı gerek tasarımı gerekse donanımı döneminin kralıdır nokta.
@avast G2'yi yeni aldı ve biraz evham mı diyelim heyecan mı diyelim bundan dolayı ısıyla ilgili sürekli konu açıyo.Evet Güç = Isı!
Sony fanı diyecekler bazıları ama bana göre de Z3+ (Z4) tasarım harikası. S6 6.8mm kalınlıkta 2550mAh batarya var, Z3+ 6.9mm kalınlıkta 2930mAh batarya var. Ayrıca Z3+'ta ekran kasa oranı %70.9, S6 %70.7.
bu kalaslar hala güncelleme alıyor demekki hala iş gören cihazlar2 sene önce G2 degil de baska bir android almıs olsaydım asla kalıcı olmazdım androidde.
Düsünsene o dönem ne var S4 aman Allahım,Note 2,Xperia Z hepsi de kalas gibi telefonlar sonra 2 senelik telefona mühendislik harikası deyince gülüyolar Xperia Z 5'' ekranıyla G2'den büyük boyutlarda haberleri varmıydı acaba?
G2 gerek fiyatı gerek tasarımı gerekse donanımı döneminin kralıdır nokta.
@avast G2'yi yeni aldı ve biraz evham mı diyelim heyecan mı diyelim bundan dolayı ısıyla ilgili sürekli konu açıyo.Evet Güç = Isı!