LG G2 77 derece sıcaklığa ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bende 309 da var 310 da ama sari leke falan yok seriyle alakali bir durum degil.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Bende 309 da var 310 da ama sari leke falan yok seriyle alakali bir durum degil.
aynen öyle mühendislik harikası oldugundan işlemci çok fazla ısınıyor ve ekranla anakart çok sıkışık yapıda oldugundan dolayı böyle bir sorun oluşturuyuor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet muhendislik harikasi muhendislik uretim olcutlerinden haberi olan birinin olmasi guzel.
Islemci ne kadar isinmasi gerekiyosa o kadar isiniyo hem kasmasin hem isinmasin oyle bir dunya yok G2 2 senelik bir cihaz ve bir kez kassin degistirecem desen yeni telefon alamazsin.

• Beğen
Tepkiler: ıRagnaRı
Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen öyle çinden sipariş ver fabrikada birleştir sonra da sorun çıkarınca ilgilenme yazılım verme diyen bir firmanın cihazı değil g2. Mühendisler üretiyor. Kenar kalınlığı en ince cihazlardan bu da mühendislik harikası olduğunu kanıtlar.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
discovery en ince telefon odamı mühendislik :D :D :D :D kardeş gene başlayacaz bi git yaw

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O incelige yuksek batarya ve yuksek ekran kasa orani koyabilseydi evet.

Luck Star

Luck Star

Üye
Discovery en inceyse eğer evet mühendislik harikası ama Discovery ya da gm değil gionee :)

MaxipmaN

Üye
Aynen öyle çinden sipariş ver fabrikada birleştir sonra da sorun çıkarınca ilgilenme yazılım verme diyen bir firmanın cihazı değil g2. Mühendisler üretiyor. Kenar kalınlığı en ince cihazlardan bu da mühendislik harikası olduğunu kanıtlar.
geçen bi forumda 4x4 passatı sınıfının en iyisi yapan biri vardı mesaj editlettirdim, aynı mantıkta yorumumu yapayım
ozaman 6630un da kenarları ince olsa mühendislik harikasını mı oluyor :kop:

Luck Star

Luck Star

Üye
geçen bi forumda 4x4 passatı sınıfının en iyisi yapan biri vardı mesaj editlettirdim, aynı mantıkta yorumumu yapayım
ozaman 6630un da kenarları ince olsa mühendislik harikasını mı oluyor :kop:

Evet zamanında en incesi oysa mühendislik harikasıdır. Ordan ekran panelini al , sony'den kamera al , pili samsung'dan al işlemci mediatek bu mu mühendislik AR-GE çalışması ? Bunun ortaya çıkardığu telefon 5 para etmez. Zaten şekil olarak da belli eder kendini .

MaxipmaN

Üye
Evet zamanında en incesi oysa mühendislik harikasıdır. Ordan ekran panelini al , sony'den kamera al , pili samsung'dan al işlemci mediatek bu mu mühendislik AR-GE çalışması ? Bunun ortaya çıkardığu telefon 5 para etmez. Zaten şekil olarak da belli eder kendini .
f/p canavarı olarak piyasaya çıkan, bir dönem sorunları olan cihazdır g2, yan çerçeveyi kim takar, ona bakılırsa z1 mühendisliğin yüz karası

Luck Star

Luck Star

Üye
Olabilir halen sorunları var , ekran sararıyor mesela ancak lg garantisi sana " banane sarardıysa" diyor mu ? Hayır ,git servise ya tamir ya yeni cihaz verir. Ekran kenarlarını böyle inceltmek basit bir iş değil , panelin kenarlarında çıkışlar oluyor adamlar zoru başarmış. Mühendislik harikası diyince ne en iyi telefon demiş olurum ne de daha iyisi yok demiş olurum . Sadece bu...
Diğer mühendislik harikası diyebileceğimiz cihazlar bence Oppo R5 ve Sharp Aqua Crystal X..

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Vaybe qualcomuda lg uretiyo jdi displayida lg uretiyo helal Lgye yukarida bataryayi samaungdan islemciyi mediatekden anakarti foxcondan alinca telefon kendini belli eder ise yaramaz demissin lg qualcom samsung lg bataryasinin kaplamayi cikarinca samsung yazdigini gorursun vay anasi hersey lgnin

Luck Star

Luck Star

Üye
Kardeşim ne zaman düzgün yazı yazarsın o zaman yazını okurum ve cevap veririm. Ne büyük harf kullanıyorsun ne virgül ne de nokta...

Sürekli onu bunu foxconn üretiyor demekten vazgeç artık . Foxconn anakart fabrikası , ne üretmesini bekliyorsun ? Kendi mobil cihazı yok zaten başkası için istediğini üretir. LG hakında konuşuyorsan çoğu parçayı ya kendi üretiyor ya da Samsung ile birlikte üretiyor. Çin malı cihazlar Sony'den kamera sensörü alıyor. Her yazdığın mesajda başka markaya çamur atmaktan vazgeç. Önce kendi savunduğun markanın savunulacak yanını göster.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Yuhhh diyom sana dahada lafım yok.Samsungla Lgyide Ortak Yaptın ya Nediyim
Hani sen yukarda dedinya anakarti buradan işlemciyi şuradan ne bileyim bataryayi oradan yapilan telefon 5para etmez dedin ya qualcoom,Samsung,sunny,jdi,foxxcon markaları hepsi lgninmi vayy anasını

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2 sene önce G2 degil de baska bir android almıs olsaydım asla kalıcı olmazdım androidde.
Düsünsene o dönem ne var S4 aman Allahım,Note 2,Xperia Z hepsi de kalas gibi telefonlar sonra 2 senelik telefona mühendislik harikası deyince gülüyolar Xperia Z 5'' ekranıyla G2'den büyük boyutlarda haberleri varmıydı acaba?
G2 gerek fiyatı gerek tasarımı gerekse donanımı döneminin kralıdır nokta.
@avast G2'yi yeni aldı ve biraz evham mı diyelim heyecan mı diyelim bundan dolayı ısıyla ilgili sürekli konu açıyo.Evet Güç = Isı!

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt, ıRagnaRı ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Abi ısınıyor ama ben anlamadım bende hiç bir zaman bu kadar ısınmamıştı ayrıca kasa plastik olunca fazla hissettirmiyor.
Elime One M7 geçti ısı 47 derece , el sürülmüyor cihaza soğusun diye bıraktım ancak doğruya doğru 1dk dan daha az sürede buz gibi oluyor cihaz :)
Ekran konusunda One M7 4.7" ekran ile g2 5.2" ekran kasa boyutu tamamen aynı :) aynı şekilde 4.7" 'lik iPhone 6 da öyle.

0MG90

0MG90

Üye
Sony fanı diyecekler bazıları ama bana göre de Z3+ (Z4) tasarım harikası. S6 6.8mm kalınlıkta 2550mAh batarya var, Z3+ 6.9mm kalınlıkta 2930mAh batarya var. Ayrıca Z3+'ta ekran kasa oranı %70.9, S6 %70.7.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Sony fanı diyecekler bazıları ama bana göre de Z3+ (Z4) tasarım harikası. S6 6.8mm kalınlıkta 2550mAh batarya var, Z3+ 6.9mm kalınlıkta 2930mAh batarya var. Ayrıca Z3+'ta ekran kasa oranı %70.9, S6 %70.7.

Kimse fan felan demez, derse de ağzının payını verirsin haklı nedenlerle. Bana göre de tasarım güzel hatta resimlerdeki gibi durmuyor çok ince kasası var. Bu tip şeylere önem vermeyenlere uyuz oluyorum.

Invoke

Invoke

Üye
2 sene önce G2 degil de baska bir android almıs olsaydım asla kalıcı olmazdım androidde.
Düsünsene o dönem ne var S4 aman Allahım,Note 2,Xperia Z hepsi de kalas gibi telefonlar sonra 2 senelik telefona mühendislik harikası deyince gülüyolar Xperia Z 5'' ekranıyla G2'den büyük boyutlarda haberleri varmıydı acaba?
@avast G2'yi yeni aldı ve biraz evham mı diyelim heyecan mı diyelim bundan dolayı ısıyla ilgili sürekli konu açıyo.Evet Güç = Isı!

Yalnız G2 varken XZ değil, XZ1 vardı. XZ, Optimus G ile aynı zamanların cihazıydı. Yine de dediğiniz gibi ekran/kasa oranı vasattı ve soluk renkli de bir ekranı vardı.

Z3+ beni hiç etkilemedi ama senin de dediğin gibi Sony her yeni sürümde ekran/kasa oranını daha iyiye götürdü.

MaxipmaN

Üye
bu kalaslar hala güncelleme alıyor demekki hala iş gören cihazlar

Üst Alt