LG G2 16GB KitKat Geldi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
D802tr ve 16 gb ota uzerinden geldi

Luck Star

Luck Star

Üye
Beyler format atmayi dusunuyodum 4.4.2 yuklendi ama bi konuda adam guncellemeeen once atmaniz lazim diyor . Simdi napcam

burakkurt71

Üye
Arkadaşlar güncelleme mevcut.. Pc suite gerek yok telefon üzerinden de indirebilirsiniz. Hadi hayırlı olsun :)

canko13

canko13

Üye
Güncelleme yuklenince versiyon 4.4.2 olması lazim

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Banada ota uzerinden gelmis D802tr 32 gb

canko13

canko13

Üye
Güncelleme yuklenince versiyon 4.4.2 olması lazim

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Güncelleme telefona geldi,telefondan güncelleyebilirsiniz :)

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Yukleyenler cikan sorunlari ve eksi yonlerini soyler misiniz

hakfad

Üye
Spirit url. Radyo çalışmıyor

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
pek stabil deıl sanki : ) beylerlg g2niz

komandozer

Üye
Bana sabah 10'da telefon üzerinden güncelleme ile geldi.D802 tr 16gb çok hızlı iniyor.

hakfad

Üye
Arkadaslar sipirit url fm radyoyu yuklermisiniz ben guncellemeden sonra calistiramadim program aciliyor ses yok calistiran birisi varsa nasil oldugunu yazsin lutfen iyi forumlar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
güncellemyei yaptım on numara olmuş gerçekten :) bi sorunla karşılaşmadım

The SLayeR

The SLayeR

Üye
evet yüzde 4 gösteriyor bluetooth kullanımı ama gezdiğim incelediğim çogu forumda kullanıcılar bunu sadece görsel olarak kaldgını yane pile etki etmedğini sölemiş bakalım kullanınca ilerleyen sürelrde etki edecekmi pile göreceğim

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth olayı ne anlatır mısınız ?

oznbzkrt

Üye
bluetooth olayı ne anlatır mısınız ?
4.4.2 guncellemesinden sonra ayarlar genel pil munusu altinda bluetooth sistemi yuzde 7-8 civarinda kullaniyor gozukuyor fakat bluetooth kapali aktif degil iken.
1.gerçekten kullaniyorsa pil konusunda sikintilarimiz olacaktir.
2.kullamiyorsa neden oyle bir bilgi orada yer aliyorBu arada arkadaslar muamma olan bir olayi aydinlatmak adina nacizane kendi goruslerimi bildirmek istiyorum.
Hard reset ve telefon menusunde bulunan sifirlama kismi arasinda kesinlikle bir fark yoktur.Deneyip kendinizde gorebilirsiniz.iki turlu de sifirlama yaptim.ikisindede ayni goruntu ve ayni sure zarfinda yapiyor.
Simdi icimizde hard reset bölümünün kurtarma olarakta kullanildigini soyleyecek arkadaslarda olacak evet dogru bu menu bazi acilmaz durumlarda kullaniliyor.ben bu menuyu batarya cikarilamadigi icin kullanilmasi adina olduguna inaniyorum.
Herkes kendi inandigindan mesuldur.baska birisinin soyledigi yanlistir demiyorum tamamen kendi gorusumdur.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
bende radyo yok tek sürüm numarası değişmiş ve şarj barı değişmiş telefon üzerinden guncelledim ondan galiba nasıl bi daha guncelleyebilirm pc üzerinden 1gb lık olana

d.boyy

d.boyy

Üye
Bana gelen 543,54 mb tr orjinal telefonum 16 gb acaba dogrumu ? Wifi den guncelliyom pc suite fark edermi mb yada ozellik.

Üst Alt