LG G2 16GB KitKat Geldi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

oznbzkrt

Üye
bende radyo yok tek sürüm numarası değişmiş ve şarj barı değişmiş telefon üzerinden guncelledim ondan galiba nasıl bi daha guncelleyebilirm pc üzerinden 1gb lık olana
Zaten olmasi gereken o usta pc den de onlar degisiyor radyo hicbir sekilde yok zaten guncellemelerde

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
bana geldi acaba hepsiburadadan almıştim ithalatçı firma garantili idi.
Yüklesem mi bilemedim ki şu mu :) Kitkat değil mi? resmi olmali

Luck Star

Luck Star

Üye
bana geldi acaba hepsiburadadan almıştim ithalatçı firma garantili idi.
Yüklesem mi bilemedim ki şu mu :) Kitkat değil mi? resmi olmali

Evet kitkat . Bence yukselt

ahmith

ahmith

Üye
Güncellemeden sonra şarj hızlı mı bitiyor yoksa ben şizofren mi oldum?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Benim iyi gdiyor sarj

oznbzkrt

Üye
Güncellemeden sonra şarj hızlı mı bitiyor yoksa ben şizofren mi oldum?
Usta pc suite de guncelleme hatalarini geri yukle kismini kullan hem batarya performansi artıyor hemde hizlaniyor

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Invoke

Invoke

Üye
Gelir gelir, arkadaşa da geldi. :D

oznbzkrt

Üye
Zaten batarya zamanla oturacak usta.sen guncelleme yaparken yukleyemedigi yada hatali yukledigi birsey olabilir diye yapiliyor,denemek sana kalmis ben iyi sonuç aldim ve bir de hard reset sart onu da unutma

• Beğen

selcuk1298

Üye
sprit fm calışıyor sadece ayarlarını yapmak gerek bende de çalışmıyordu forumda root suz radyo diye bir konu var orada güzel anlatmışlar yapanlara buradan teşekkürler

ahmith

ahmith

Üye
Zaten batarya zamanla oturacak usta.sen guncelleme yaparken yukleyemedigi yada hatali yukledigi birsey olabilir diye yapiliyor,denemek sana kalmis ben iyi sonuç aldim ve bir de hard reset sart onu da unutma
Teşekkürler üstad yedek alıp cakim bi hardreset

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güncellemeyi pc suit yoluyla yapmıştım.
Sarj konusunda sıkıntı yaşıyordum sanki eskisine göre daha az gittiğini fark ettim.
Yükseltme hatalarını geri yükle dedim.
Bakalım farklılık olacak mi? :)

Sanki telefon daha da hızlandı hataları geri yükle deyince.
Yoksa bana mi öyle geliyor arkadaşlar ?
Farklılık olabilir mi?

oznbzkrt

Üye
Güncellemeyi pc suit yoluyla yapmıştım.
Sarj konusunda sıkıntı yaşıyordum sanki eskisine göre daha az gittiğini fark ettim.
Yükseltme hatalarını geri yükle dedim.
Bakalım farklılık olacak mi? :)

Sanki telefon daha da hızlandı hataları geri yükle deyince.
Yoksa bana mi öyle geliyor arkadaşlar ?
Farklılık olabilir mi?
Fark ediyor usta hizlaniyor.Bir de batarya icin Batteryguru prg var snapdragon un orj. Prg dir.Ayar yapmiyorsunuz kullanim seklinize gore izliyor ve bataryada performans sağlıyor deneyin arkadaslar

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fark ediyor usta hizlaniyor.Bir de batarya icin Batteryguru prg var snapdragon un orj. Prg dir.Ayar yapmiyorsunuz kullanim seklinize gore izliyor ve bataryada performans sağlıyor deneyin arkadaslar

Eyvallah kardeşim
O programı kullanıyorum 3-4 gündür .

Evet telefon daha da hızlandı . Eyvallah bilgilendirme için .
Parlaklığı da nasıl ayarlamalıyız peki ?

Clean master diye pro var onu da kullanıyorum . Tavsiye eder misin işe yarıyor mu ?

oznbzkrt

Üye
Eyvallah kardeşim

Clean master diye pro var onu da kullanıyorum . Tavsiye eder misin işe yarıyor mu ?
Parlaklık icin ben manuel bir ayar kullanmiyorum usta otomatikte kullaniyorum.Ama sen daha fazla batarya performansi istiyorsan isiksiz ortamda arttirip,isikli ortamda kisarak manuel ayarlayabilirsin.Ama benim tavsiyem kafani takma al otomatige g2 ye birak herseyi tadini cikar.

Temizleme prg.dan ziyade kullanmadigin prg. Yukleme.(voice,sozluk,quick translator vb.) Uygulamalar kisminda da kullanmadigin prg devredisi birak secenegiyle kapatarak telefonu hizlandirabilirsin.Sürekli acik birseyi kapatan prg performans saglamaz,direkt kapatarak bunu saglayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
Eyvallah kardeşim

Clean master arka planda RAM yemketen başka bir işe yaramıyor. Clean Masterin yaptığı görevi sende menual olarak yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt

oznbzkrt

Üye
Batarya ile ilgili bir not vermek istiyorum arkadaslar.Normalde akilli telefonlar batarya gecmisini kaydeder.Bu aslinda iyi birsey degildir,sarj bitmeden taktigimizda zamanla batarya da performans dususu olur ve tam sarj etmeme sorunlari ile karsiliriz.

Lg G2 de ise batarya gecmisi kaydedilmez.Yani bu demek oluyor ki istedigin zaman sarja tak cikar batarya performansi etkilenmez.Batarya kalibre etmek icin ugrasmaniza gerek yoktur bu yuzden.

Ama bu demek degildir ki batarya hic eskimeyecek boyle birsey yeryuzundeki hicbir akilli telefonda yok arkadaslar elbette kullandıkça performans dusecek.

messevim

messevim

Üye
Batarya ile ilgili bir not vermek istiyorum arkadaslar.Normalde akilli telefonlar batarya gecmisini kaydeder.Bu aslinda iyi birsey degildir,sarj bitmeden taktigimizda zamanla batarya da performans dususu olur ve tam sarj etmeme sorunlari ile karsiliriz.

Lg G2 de ise batarya gecmisi kaydedilmez.Yani bu demek oluyor ki istedigin zaman sarja tak cikar batarya performansi etkilenmez.Batarya kalibre etmek icin ugrasmaniza gerek yoktur bu yuzden.

Ama bu demek degildir ki batarya hic eskimeyecek boyle birsey yeryuzundeki hicbir akilli telefonda yok arkadaslar elbette kullandıkça performans dusecek.
Batarya geçmişini göstermez derken ? Ayarlardan pil kısmına girdiğimiz de hangi uygulama ne kadar pil kullanmış vs hepsini gösteriyor ? Sizin bahsettiğiniz olay başka birşey mi ?

oznbzkrt

Üye
Batarya geçmişini göstermez derken ? Ayarlardan pil kısmına girdiğimiz de hangi uygulama ne kadar pil kullanmış vs hepsini gösteriyor ? Sizin bahsettiğiniz olay başka birşey mi ?
Bahsettigim pil kullanim menusu ve sureleri degil usta.Telefonda sistem senin sarj ettigin zamanlari kaydeder ona gore davranir ve bu hergun ayni sekilde kullansan da her seferinde farkli zamanda biter. G2 kaydetmediği icin her zaman ayni performansi alirsin.

messevim

messevim

Üye
Bahsettigim pil kullanim menusu ve sureleri degil usta.Telefonda sistem senin sarj ettigin zamanlari kaydeder ona gore davranir ve bu hergun ayni sekilde kullansan da her seferinde farkli zamanda biter. G2 kaydetmediği icin her zaman ayni performansi alirsin.
Kardeşim sen facebookta ki g2 kullanıcıları kulubünde admın falan mısın :)

Üst Alt