LG G2 16 GB Güncelleme Geldi Arkadaşlar PC den kontrol edin

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
İndir yükle kurulum tamamlandıktan sonra format at

• Beğen
Tepkiler: 02samsat
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Tamam haci sagol

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
02samsat

02samsat

Üye
  • Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Aynen serverler şişmiştir yavaş iner.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pc suite araciliyla guncelleme isini de hallettim .
Format atmadim daha . Yarin daha detayli bakarim .
Hayirli olsun arkadaslar.

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen hepimize hayirli oldu ;)

Format bende atmak istiyorum ama yuzlerce sey var e-posta ayarindan tut uygulamalar vs. Gercekten farklilik oluyormu hiz bakimindan ?

02samsat

02samsat

Üye
Aynen hepimize hayirli oldu ;)

Format bende atmak istiyorum ama yuzlerce sey var e-posta ayarindan tut uygulamalar vs. Gercekten farklilik oluyormu hiz bakimindan ?

Günaydın.

Ben daha yüklemedim. Yedeğini pc suitten tut, format at. Olmadı o yedekleri tekrar yüklersin her zaman

Luck Star

Luck Star

Üye
Günaydın.

Ben daha yüklemedim. Yedeğini pc suitten tut, format at. Olmadı o yedekleri tekrar yüklersin her zaman

Gunaydin

Ya yedek almak birsey degil ugrasmak lazim sadece bir kagida yazarim uygulamalarimi . Resim video lari zaten alirim bilgisayara da . Bu kadar yaptigimiza degicek mi ? Ben ayni uygulamalari yukleyince ayni duruma donmus olmiyacak mi?

oznbzkrt

Üye
Gece yogunluk bitince gelir dedik nerdeee sans olsa bizde
Bu pc suite guncelleme var diyor ama yapmiyor ondan yazilim bulmuyor olabilir mi

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefona restart atip pc suite ile kontrol etmek gerek . Bir de pc suite guncel olmasi lazim .. bu arada arkadaslar cok sevdim kitkati şarj kesinlikle cok iyi ,ara sira birden iniveriyordu , ve nerdeyse tum oyunlarda tuslar gizleniyor , suppeer :)

• Beğen
cemal çolak

cemal çolak

Üye
Arkadaşlar format atmak zorunlumu anlayamadım ? Şu anda indiriyorum indirdikten sonra format atmak şart mı ?

cemal çolak

cemal çolak

Üye
Anladım tavsiye yani :) Peki teşekkür ederim

ahmith

ahmith

Üye
Çok şükür geldi sonunda :)

oznbzkrt

Üye
Bana da geldi yukledim bakalim ilk goze carpan hiz oldu fazlaca gelişme var

Luck Star

Luck Star

Üye
Oyunlar artik tam ekran.. pil durumu goruntulerken android sistem artik %12 kullaniyor yaziyor eskiden %35 felan di .. pil de iyi hiz daha da iyi

Üst Alt