LG G2 16 GB Güncelleme Geldi Arkadaşlar PC den kontrol edin

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
pc aç güncelleme tıkla o zaten sana söyler güncelle diyeCok soze gerek yok arkadaşlar 4.4.2 ile mükemmel olmuş telefon resmen uçuyor

Luck Star

Luck Star

Üye
pc suite de 2 kere hata verdi baştan indiriyor %30 da hata veriyor :D

carbon_o7

carbon_o7

Üye
10c bimkide hala tik yok ....

02samsat

02samsat

Üye
Bende pc suite 5.3.06 bu versiyonla inmiyor galiba, sunucu hatası veriyor sürekli :(

insidee_

insidee_

Üye
Bnmkide 10 c yok guncwlleme

Luck Star

Luck Star

Üye

2 kere %30 da hata verdi telefonu restart at yine dene dedi. galiba telefonu kullanmamak gerekiyor. sürekli skype açık . şuan %20 indiriyor
10c meselesi nedir ???

10c . kitkattan önceki sürüm . kitkat =20b
10c den kitkata geçenler orjinal lg türkiye cihazına sahip demek
10d 10f felan kullananlar yurtdışı ithalat paralel ithalat

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar pc suit guncel olmasi lazim 4.4.2 ilk acilis hizi bile bana yeter rehber super kamera super internet o keza ve galeri cok hizli bundan sonra guncelleme vermezsede umrumda degil bana 4.4 yeter

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt
02samsat

02samsat

Üye
Arkadaslar pc suit guncel olmasi lazim 4.4.2 ilk acilis hizi bile bana yeter rehber super kamera super internet o keza ve galeri cok hizli bundan sonra guncelleme vermezsede umrumda degil bana 4.4 yeter

Hayırlı olsun, ben bir türlü kuramadım, sürekli sunucu hatası veriyorum tabi güncelleme geldi gelmedi onu da bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Pc suiti kaldirip tekrar kurmayi deneyin belki düzelir arkadaşlar ama beklediğimizden daha iyi bence tabi ki

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Bana su an bi guncelleme geldi adi V20b APR 07 -2014 549,83mb bu 4,4 kitkat guncellemesi mi

The SLayeR

The SLayeR

Üye
evet kitkat o

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Lg g2 telinize boyle bi guncelleme geldi mi ve telden guncelleye bilirmiyiz

Luck Star

Luck Star

Üye
şuanda firmware update modunda telefon güncelleniyor . hemen yenilikleri yazıcam lg g2 konusuna

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Teldekileri silmeden fab ayarina donmeden direk tel uzerinden indirip guncellesem olur mu

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Format atmak makina için önemli ve daha sağlıklı olur. Ayrıca batarya için de önemli. Mutlaka format atın.

Üst Alt