Saat LG G Watch akıllı saat indirime girdi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G Watch akıllı saat indirime girdi
LG geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği Android Wear işletim sistemine sahip G Watch R akıllı saat ile karşımıza çıkmıştı. Bu yeni akıllı saat yuvarlak tasarımı ve teknik özellikleri ile dikkat çekerken saatin Almanya fiyatı 229 euro olarak açıklanmıştı.




LG G Watch R akıllı saat duyurusundan hemen sonra ise firmanın ilk akıllı saati olan G Watch için indirime gidildi. Best Buy'da 230 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulan akıllı saat 50 dolar indirime girerek 180 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmaya başlandı.

IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olan LG G Watch akıllı saat ülkemizde henüz satışa sunulmadığı için bu indirimin ülkemiz için nasıl yansıyacağını bilmiyoruz.

Google I/O etkinliğinde duyurusu gerçekleşen G Watch akıllı saatin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak, 1.65-inç büyüklüğünde 280 x 280 piksel çözünürlüğüne sahip ve Gorilla Glass 3 ile çizilmelere karşı dayanıklı bir yapı sunan IPS LCD ekran ile karşımıza çıkıyor.

Gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemsinden alan LG G Watch akıllı saat 512MB sistem belleği, 4GB dahili hafıza ve 400mAh pil kapasitesi gibi özelliklere sahip.
 
fk555897

fk555897

Üye
Burada satışa başlamadı başka ülkelerde indirimler başladı. LG Türkiye gerçekten iyi çalışıyor.
 


Üst Alt