LG G Pro 2, 4K Video çekebilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bunu stock kernelle stock kamerayla mı çektin? Çektiysen de kaç fps ile oynatıyorsun ?

esmeran3

esmeran3

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim normal orjinal ayarla çektim ama şu anda sorun var galiba
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizde video boyutu gözüküyor mu bende ayar kısmı gözükmüyor şu an

Invoke

Invoke

Üye
Bununla ilgili bir iki şey görmüştüm net olarak bilmiyorum açıkcası ama orada 4K yazması beni çok şaşırtmadı. 1020'nin donanımı(Snapdragon S4 Plus serisinden bir çipset kullanıyor olması lazım) desteklemiyor bir kere 4K videoyu. Benzer durum S4 içinde geçerli.

Evet görünüyor. @esmeran3

esmeran3

esmeran3

Üye
benim cihaz 1020 değil Galaxy s4
Bununla ilgili bir iki şey görmüştüm net olarak bilmiyorum açıkcası ama orada 4K yazması beni çok şaşırtmadı. 1020'nin donanımı(Snapdragon S4 Plus serisinden bir çipset kullanıyor olması lazım) desteklemiyor bir kere 4K videoyu. Benzer durum S4 içinde geçerli.

Evet görünüyor. @esmeran3

teşekkür ederim bi ekran görüntüsü atar mısınTamam tamam geldi kardeşim atmana gerek yok :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Biliyorum senin cihazın S4 olduğunu. Benzeri onun için de geçerli diyorum.

valla dik çekimler için çekiyor ama yatay çekimlerde 1080p çekiyor ayrıca 4 k çekecek olan cihaz yatay da da 4 k çekecek özelliği bu benim arkadaşda note 3 var yatay olarak 4 k çekmiyor ama dikey olarak çekiyor :)

Invoke

Invoke

Üye
valla dik çekimler için çekiyor ama yatay çekimlerde 1080p çekiyor ayrıca 4 k çekecek olan cihaz yatay da da 4 k çekecek özelliği bu benim arkadaşda note 3 var yatay olarak 4 k çekmiyor ama dikey olarak çekiyor :)

Note 3(N9005) yatay olarak 4K video çekebilir, youtubedan bakabilirsin.
Arkadaşındaki Note3 herhalde exynoslu model olacak ki o da aynı sendeki gibi 4K video kaydı yapamaz. Yatay/Dikey farketmez. Dediğim gibi dikeyde orada 4K yazmasının sebebini net olarak açıklayamıyorum ama bana çok şaşırtıcı gelmedi ve buna zaten 4K video çekiyor, diyemeyiz. Biraz araştır istersen.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Note 3(N9005) yatay olarak 4K video çekebilir, youtubedan bakabilirsin.
Arkadaşındaki Note3 herhalde exynoslu model olacak ki o da aynı sendeki gibi 4K video kaydı yapamaz. Yatay/Dikey farketmez. Dediğim gibi dikeyde orada 4K yazmasının sebebini net olarak açıklayamıyorum ama bana çok şaşırtıcı gelmedi ve buna zaten 4K video çekiyor, diyemeyiz. Biraz araştır istersen.

Onun cihaz türkiye cihazı biliyorum zaten 4 k video çekemeyeceğini :) 9005 kodlu note 3 ün çektiğini herkes biliyor zaten :) ama neden o zaman 4k gösteriyor sen kendi cihazından çekip atabilir misin rica etsem veya biri lg g2 olabilir s3 olabilir çekip atsın gösteriyorsa problem vardır ama göstermiyorsa kesin bi iş vardır ki koskoca youtube 4k demez :)

Invoke

Invoke

Üye
Onun cihaz türkiye cihazı biliyorum zaten 4 k video çekemeyeceğini :) 9005 kodlu note 3 ün çektiğini herkes biliyor zaten :) ama neden o zaman 4k gösteriyor sen kendi cihazından çekip atabilir misin rica etsem veya biri lg g2 olabilir s3 olabilir çekip atsın gösteriyorsa problem vardır ama göstermiyorsa kesin bi iş vardır ki koskoca youtube 4k demez :)

Anlamadım kendi cihazımdan ne çekip atacağım?
İyi de yatayda demiyor zaten.Haber - Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim ) | Sayfa 13 - MaxiCep

Bak burada da 4K lafı geçmiş youtube'a 1020 ile dik çekilen video at 4K diyor.

esmeran3

esmeran3

Üye
Bu konuyu duyunca bende denedim bendede oluyor :)

ozakin70

ozakin70

Üye
Peki 4K gösterecek mi önemli olan o

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
S4 4K çekmiyor nereden çıkardın şimdi :D

Invoke

Invoke

Üye
S4 4K çekmiyor nereden çıkardın şimdi :D

Dikey video upload edince youtube'a 4K'ymış gibi gösteriyor. Aynısı 1020de de oluyor. Başka cihazlarda da oluyordur... Arkadaş da buna takılmış. :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dikey video upload edince youtube'a 4K'ymış gibi gösteriyor. Aynısı 1020de de oluyor. Başka cihazlarda da oluyordur... Arkadaş da buna takılmış. :D

Bi sorun oldu aradaki mesajları göremeden yazmışım :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Ekran kalitesi olarak diyorum 4k lezzeti veriyor mu;)

4K Ekranda 4K izlemekle 1080p ekranda 4K izlemek aynı olamaz tabiki ama yine aynı 1080p ekranda 4K izlemek 1080p izlemekten yine de daha iyi olur. Tabi iyiden kastımız görüntü manasında yoksa çok yer kaplıyor. Hafıza kartı desteği de yoksa 4K işi yaş. Olsa bile lüzumsuz.

Üst Alt