Bununla ilgili bir iki şey görmüştüm net olarak bilmiyorum açıkcası ama orada 4K yazması beni çok şaşırtmadı. 1020'nin donanımı(Snapdragon S4 Plus serisinden bir çipset kullanıyor olması lazım) desteklemiyor bir kere 4K videoyu. Benzer durum S4 içinde geçerli.
Evet görünüyor. @esmeran3

benim cihaz 1020 değil Galaxy s4
Biliyorum senin cihazın S4 olduğunu. Benzeri onun için de geçerli diyorum.

valla dik çekimler için çekiyor ama yatay çekimlerde 1080p çekiyor ayrıca 4 k çekecek olan cihaz yatay da da 4 k çekecek özelliği bu benim arkadaşda note 3 var yatay olarak 4 k çekmiyor ama dikey olarak çekiyor![]()
Note 3(N9005) yatay olarak 4K video çekebilir, youtubedan bakabilirsin.
Arkadaşındaki Note3 herhalde exynoslu model olacak ki o da aynı sendeki gibi 4K video kaydı yapamaz. Yatay/Dikey farketmez. Dediğim gibi dikeyde orada 4K yazmasının sebebini net olarak açıklayamıyorum ama bana çok şaşırtıcı gelmedi ve buna zaten 4K video çekiyor, diyemeyiz. Biraz araştır istersen.
9005 kodlu note 3 ün çektiğini herkes biliyor zaten
ama neden o zaman 4k gösteriyor sen kendi cihazından çekip atabilir misin rica etsem veya biri lg g2 olabilir s3 olabilir çekip atsın gösteriyorsa problem vardır ama göstermiyorsa kesin bi iş vardır ki koskoca youtube 4k demez 
Onun cihaz türkiye cihazı biliyorum zaten 4 k video çekemeyeceğini9005 kodlu note 3 ün çektiğini herkes biliyor zaten
ama neden o zaman 4k gösteriyor sen kendi cihazından çekip atabilir misin rica etsem veya biri lg g2 olabilir s3 olabilir çekip atsın gösteriyorsa problem vardır ama göstermiyorsa kesin bi iş vardır ki koskoca youtube 4k demez
![]()
S4 4K çekmiyor nereden çıkardın şimdi![]()

Dikey video upload edince youtube'a 4K'ymış gibi gösteriyor. Aynısı 1020de de oluyor. Başka cihazlarda da oluyordur... Arkadaş da buna takılmış.![]()

Peki 4K gösterecek mi önemli olan o
Ekran kalitesi olarak diyorum 4k lezzeti veriyor mu4K video oynatabiliyor mu diye soruyorsan, evet.
Ekran kalitesi olarak diyorum 4k lezzeti veriyor mu![]()