esokmen Üye Kutu iceriginde bende bunlar vardi 380 diye konustuk basta 350 ye al dedi 300 verdim aldim hatta konu acmistim. 900 tl faturası var.
Kutu iceriginde bende bunlar vardi 380 diye konustuk basta 350 ye al dedi 300 verdim aldim hatta konu acmistim. 900 tl faturası var.
tifazcik Üye Konu Sahibi iyi iş kulak ta var bi video yoktu sanırımarkadasim seni facebooktan ekleye bilrimiym
tifazcik Üye Konu Sahibi kulklık cıkmıyorkırmızı olan hosuma gitti satılıyomudurkonun linkini atamısın
tifazcik Üye Konu Sahibi Kutu iceriginde bende bunlar vardi 380 diye konustuk basta 350 ye al dedi 300 verdim aldim hatta konu acmistim. durda soledigin
Kutu iceriginde bende bunlar vardi 380 diye konustuk basta 350 ye al dedi 300 verdim aldim hatta konu acmistim. durda soledigin
tifazcik Üye Konu Sahibi modern combat 5 indirimisin efe kardes merak ediyorum kasıyo mu diye iyi bayramlarr
bilaldemir34 Üye Abi son kez bu konuya msj yaziuorum canim sıkıldı tab pro 8.4 al demekten 800 liraya düşmüş ken al 4 sene kasmadan her oyunu oyna
Abi son kez bu konuya msj yaziuorum canim sıkıldı tab pro 8.4 al demekten 800 liraya düşmüş ken al 4 sene kasmadan her oyunu oyna
tifazcik Üye Konu Sahibi snapdrogon 800 var kasmıcangından eminim ama o kadar biriktiremedim bilmiyom babam destek olsursa olur 1 hafta icinde alcam tableti
snapdrogon 800 var kasmıcangından eminim ama o kadar biriktiremedim bilmiyom babam destek olsursa olur 1 hafta icinde alcam tableti