El~PisToLeRo
Üye
-
Konu Sahibi
-
oha çok iyi olmuş nisanda telefon alıcam. alabilecek telefonların arasına girer fiyatuçuk olmazsa
o zaman şuan piyasanın iyilerinden olan modellerinden birini alıcaz z3 gibi onların fiyatıda biraz daha uygun olur sanırımFiyat fazlasiyla ucuk olacaktir.Cihazda piyasadaki diger cihazlardan farkli ve ilk denebilecek yenilikler var.
Zaten ilk flex de pahaliydi.2.500 liradan gelirse ne ala.16 gb 2 gb ramli modeli var belki o uygun olur.
Eder2700 bu cihaz
Tasarım derken kastım kavisli yapıTasarim G2 ve G3 den cok farkli degilki.Suanki sanal tuslar cok kaba ilerde bi guncellemeyle boyle olmasini temenni ediyorum
Farklı bir model işte . Kavisli ekranı bulmuşlar telefonda kullanıyorlar. Curve TV ler gibi.Kavisli yapıda olmasının nedeni nedir bilen var mı? Düşündüm ama mantıklı bir açıklama bulamadım.
Kullanıcıya bir faydası olmadıktan sonra bu şekilde üretmelerinin bi anlamı yok bana göre. Zaten benim merak ettiğim de bize ne gibi bir faydası olacak ki bu ekranı kullanmışlar?Farklı bir model işte . Kavisli ekranı bulmuşlar telefonda kullanıyorlar. Curve TV ler gibi.
Kullanıcıya bir faydası olmadıktan sonra bu şekilde üretmelerinin bi anlamı yok bana göre. Zaten benim merak ettiğim de bize ne gibi bir faydası olacak ki bu ekranı kullanmışlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?