Yardım LG Flash Tool 2% de Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
LG Flash Tool 2% de Kalıyor
Arkadaşlar LG G3 32 GB yurt dışı cihaz D855 modeli 5-6 farklı ROM denedim ancak hiçbiri olmadı flash tools 2% de kalıyor ilerlemiyor ve hata veriyor alttaki resimde cihaz için denediğim ROM lar var yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...

arkadaşlar bilgisi olan yok mu cihazda herhangibir yerde yazılım güncelleme seçeneğide yok

Trojan89

Trojan89

Üye
Lg mobile support Tools uygulaması ile kurulum deneyiniz.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Lg mobile support Tools uygulaması ile kurulum deneyiniz.

Hocam link atarmisiniz internetten bazı programlar denedim ama sonuç yine aynı dükkâna gidince kullandığım programın ekran gorunutusu atarim
dediğiniz programı denemişim hocam cihazı bağladığımda yazılım güncellemesi yok diyor IMEI Seri no vs girincede cihaz bulunamadı diyor cihazın imei malum yollarla kayıt edilmiş

Trojan89

Trojan89

Üye
Ben uzaktan bağlanarak beraber bir bakalımm.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Ben uzaktan bağlanarak beraber bir bakalımm.

tamam hocam ben bi pc ayarlıyıp özel mesaj atarım size

edit: flash tool %2 ye gelince donuyor ve hata veriyor sanki cihaz çıkarılmış gibi ancak aygıt yöneticisinde cihgaz hala görünüyor

frezby1

frezby1

Üye
Arkadaşlar LG G3 32 GB yurt dışı cihaz D855 modeli 5-6 farklı ROM denedim ancak hiçbiri olmadı flash tools 2% de kalıyor ilerlemiyor ve hata veriyor alttaki resimde cihaz için denediğim ROM lar var yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...

arkadaşlar bilgisi olan yok mu cihazda herhangibir yerde yazılım güncelleme seçeneğide yok
KDZ DOSYALARINI 32 GB UYGUN OLARAK INDIRMEN GEREKIR
PC NIN X86 YANI 32 BIT MIMARISI YUKLU ISE 32 BİT X64 YANI 64 BIT MIMARISI YUKLU ISE 64 BİT USB SURUCUSU KURMAN GEREKIR
EGER BUNLAR DORU YUKLU ISE
BU SORUN 2 NEDENI VAR 1 USB SURUCULERININ DOGRU YUKLENMEMESI YADA EKSİK YUKLENMESİ
2 FLAS TOOL UN BOZUK OLMASI
SEN FARKLI SITELERDEN FLAS TOOL VE USB DRIVERINI INDIR YENIDEN KUR TEKRAR DENE

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
KDZ DOSYALARINI 32 GB UYGUN OLARAK INDIRMEN GEREKIR
PC NIN X86 YANI 32 BIT MIMARISI YUKLU ISE 32 BİT X64 YANI 64 BIT MIMARISI YUKLU ISE 64 BİT USB SURUCUSU KURMAN GEREKIR
EGER BUNLAR DORU YUKLU ISE
BU SORUN 2 NEDENI VAR 1 USB SURUCULERININ DOGRU YUKLENMEMESI YADA EKSİK YUKLENMESİ
2 FLAS TOOL UN BOZUK OLMASI
SEN FARKLI SITELERDEN FLAS TOOL VE USB DRIVERINI INDIR YENIDEN KUR TEKRAR DENE

usb driver olarak tek yüklenmeyen LG Android MTP Device o da yükleniyor diyor ama bir türlü yüklenmiyor cihazı bağlayınca da unknown device diye bir driver da yüklenmiyor sanırım driverlar sıkıtnılı pc W7 Ultimate X86 link atarsan sevinirim ?
arkadaşlar şimdi de hiç başlamadan cihaz çıkarıldı diyor...

Trojan89

Trojan89

Üye
şuan çalışıyorum gece 12 den sonra müsait olacağım, o zaman bakabiliriz.

frezby1

frezby1

Üye
Dedigim gibi sikinti driverde olma ihtimali yuksek suan musaitdegilim link atma sansim yok uzgunum

denizci35

denizci35

Üye
Lg up ile yuklemeyi dene konusunu arastir bul ben ne rom nede root atabiliyordum bunun sayesinde yaptim
Bu digerlerine gore daha basit ve telefon acikken rom atiyor yuklemeye basladiginda download moda otomatik giriyor

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Lg up ile yuklemeyi dene konusunu arastir bul ben ne rom nede root atabiliyordum bunun sayesinde yaptim
Bu digerlerine gore daha basit ve telefon acikken rom atiyor yuklemeye basladiginda download moda otomatik giriyor

hocam cihz gideli çok oldu yinede teşekkürler...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteğiyle kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt