WhiteShadow06
Üye
Öncelikle çok teşekkürler. Ben bu konuda çok korkuyorum risk deyince aklım gidiyor telefona bir şey olcak diye.Ama cesaretimi toplayabilirsem yapacağım.oncelikle hayirli olsun. Cihazini unlock yapmak icin unlock custom rom yuklemen gerekiyor. Bu linki bir incele biraz riskli bir işlem. Daha sonra cihazina uygun custom rom bulup yukleyebilirsin.http://www.maxicep.com/windows-phon...e-icin-hspl-ve-rspl-nasil-yapilir-631790.html
Hayır denemedim .Bi deniyeyim.ekran kilidini acip denedin mi?
Tamam onu veririm 2 dk sonra şimdi teelfonu bağladım opc ye music+videos a girdim sync complete yazdım pc de zune da bi ekran çıktı benim telefonumun resmi fln çıktı start fln yazdı enxt dedim şimdi güncellemeleri kontrol etti ve 1 güncelleme buldu güncellesem sorun olur mu ?bir de ayarlar/about sekmesinden more details'e tiklayip yazilim surum numarasini verirsen daha kolay yardimci oluruz.
Bi de benim telefonum ingilizce aldığımda almancaydı şimdi ingilizce yaptım sadece tarih ve klavye fln türkçe. BEn orda yazan her eşyi söylicem şimdi.Tamam onu veririm 2 dk sonra şimdi teelfonu bağladım opc ye music+videos a girdim sync complete yazdım pc de zune da bi ekran çıktı benim telefonumun resmi fln çıktı start fln yazdı enxt dedim şimdi güncellemeleri kontrol etti ve 1 güncelleme buldu güncellesem sorun olur mu ?
Anladım.Şimdilik böyle kullanayım sonra belki güncelleme yaparım.Tekrar çok teşekkürler.şimdi telefonunda cok eski bir surum yuklu yeni surumlerde telefonun cok daha iyi calişacaktir ama bence guncelleme yapma yoksa spl versiyonu yukselecegi icin rom yukleme işlemini yapamayabilirsin.
Bir şey daha sorcam.Ben telefonu aldığımda Almancaydı İngilizce yaptım.Telefonda Türkçe dil seçeneği yok ne yapabilirim ?
Yalnız unlock için gönderdiğiniz linkte benim telefonun numarası yok sanırım.
Windowsphone os'nin resmi olarak Türkce dil destegi yok ama cihazi unlock yaptiktan sonra Buradan:http://www.maxicep.com/windows-phon...pda-xap-tango-turkce-dil-paketi-2-661867.html Türkce dil paketini yukleyebilirsin.
Yalnız unlock için gönderdiğiniz linkte benim telefonun numarası yok sanırım.
Çok teşekkürler yardımınız için.
Telefonuna uygun romu bulman gerekir diye belirtmis benim bakma firsatim olmadi az once yeni bir rom yayinlandi Turkce dahil 16dil destegi var xda'dan bakabilirsin senin telefonuna oluyorsa harika bir cihazin olur.
Çok teşekkürler yardımınız için.
keske sorununu cozebilseydik.Zahmet olmazsa linkini yollayabilirmisiniz?Çok teşekkürler yardımınız için.