LG E900 Optimus 7 Unlock Yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
LG E900 Optimus 7 Unlock Yapamıyorum
Merhaba arkadaşlar.2 gün önce LG E900 Optimus 7 aldım.Telefon gayet hoşuma gitti fakat ne oyun yükleyebiliyorum ne müzik ne de video.Sanırım unlock diye bir şey varmış ama ben nasıl yapılacağını bulamadım.Yardım ederseniz çok sevinirim.

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca telefonumu PC ye bağlıyorum Zune açıkken Zune Phone Locked diyor.Bunu nasıl çözebilirim ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ekran kilidini acip denedin mi?

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle hayirli olsun. Cihazini unlock yapmak icin unlock custom rom yuklemen gerekiyor. Bu linki bir incele biraz riskli bir işlem. Daha sonra cihazina uygun custom rom bulup yukleyebilirsin.http://www.maxicep.com/windows-phon...e-icin-hspl-ve-rspl-nasil-yapilir-631790.html
Öncelikle çok teşekkürler. Ben bu konuda çok korkuyorum risk deyince aklım gidiyor telefona bir şey olcak diye.Ama cesaretimi toplayabilirsem yapacağım.

- - - Eklendi - - -

ekran kilidini acip denedin mi?
Hayır denemedim .Bi deniyeyim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir de ayarlar/about sekmesinden more info'ya tiklayip yazilim surum numarasini verirsen daha kolay yardimci oluruz.

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
bir de ayarlar/about sekmesinden more details'e tiklayip yazilim surum numarasini verirsen daha kolay yardimci oluruz.
Tamam onu veririm 2 dk sonra şimdi teelfonu bağladım opc ye music+videos a girdim sync complete yazdım pc de zune da bi ekran çıktı benim telefonumun resmi fln çıktı start fln yazdı enxt dedim şimdi güncellemeleri kontrol etti ve 1 güncelleme buldu güncellesem sorun olur mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
guncelleme yapma yoksa bootloader kilidini acamazsin

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
Tamam onu veririm 2 dk sonra şimdi teelfonu bağladım opc ye music+videos a girdim sync complete yazdım pc de zune da bi ekran çıktı benim telefonumun resmi fln çıktı start fln yazdı enxt dedim şimdi güncellemeleri kontrol etti ve 1 güncelleme buldu güncellesem sorun olur mu ?
Bi de benim telefonum ingilizce aldığımda almancaydı şimdi ingilizce yaptım sadece tarih ve klavye fln türkçe. BEn orda yazan her eşyi söylicem şimdi.
OS Version: 7.0.7390.0
Firmware revision version number: 1.0.2.10
Hardware revision version number: 1.0.0.0
Radio software version : 1.0.2.10
Radio hardware version : 0.3.5.0
Bootloader version : 1.5.1.0
Chip SOC version: 0.30.2.0

- - - Eklendi - - -

Tamam şu anda zune telefonu gördü ve bir şeyler atabiliyorum.Yardımın için çok teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
şimdi telefonunda cok eski bir surum yuklu yeni surumlerde telefonun cok daha iyi calişacaktir ama bence guncelleme yapma yoksa spl versiyonu yukselecegi icin rom yukleme işlemini yapamayabilirsin.

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
şimdi telefonunda cok eski bir surum yuklu yeni surumlerde telefonun cok daha iyi calişacaktir ama bence guncelleme yapma yoksa spl versiyonu yukselecegi icin rom yukleme işlemini yapamayabilirsin.
Anladım.Şimdilik böyle kullanayım sonra belki güncelleme yaparım.Tekrar çok teşekkürler.

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey daha sorcam.Ben telefonu aldığımda Almancaydı İngilizce yaptım.Telefonda Türkçe dil seçeneği yok ne yapabilirim ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Yalnız unlock için gönderdiğiniz linkte benim telefonun numarası yok sanırım.

Telefonuna uygun romu bulman gerekir diye belirtmis benim bakma firsatim olmadi az once yeni bir rom yayinlandi Turkce dahil 16dil destegi var xda'dan bakabilirsin senin telefonuna oluyorsa harika bir cihazin olur.

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi

Telefonuna uygun romu bulman gerekir diye belirtmis benim bakma firsatim olmadi az once yeni bir rom yayinlandi Turkce dahil 16dil destegi var xda'dan bakabilirsin senin telefonuna oluyorsa harika bir cihazin olur.
Çok teşekkürler yardımınız için.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Buyur kardesim:

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
    Konu Sahibi
Bu sadece HD7 ye oluyor heralde

Takipçi Satın Al

Üst Alt