ben bi tek resimlerimi taşılabildim arkadaşım yardımcı olamıcam galibaaaArkadaşım aynı telefonu kullanıyoruz sanırım uygulamaları nasıl sd karta taşıyorsun acaba
PİCSPEED diye bir uygulama var google markette onu indirirsen işine yarar sanırım![]()
Uygulamaları SD karta taşımak için root etmen gerekir.
ben bi tek resimlerimi taşılabildim arkadaşım yardımcı olamıcam galibaaa
- - - Eklendi - - -
ya ama o uygulamada duvar kağıtları var ben kendi resmimi yapmak istiyorum onun için programm
Tamam ama o program sayesinde kendi resimlerinizde tam ekran yapabiliyorsunuz duvar kağıdı olarak.. ben bunu kullanıyorum.

babam hediye olarak aldıAynen öyle (: Rica ederim olmasına sevindim
Bu arada telefondan memnun musunuz ? kaç paraya almıştınız ?
ne kadar bilmiyorum ya ortalama aynı fiyattır heralde memnunum memnunum aslında kamera çok önemliydi pek iyi değil ama onu prof makine alarak giderirsem pek bi sıkıntım kalmıcak
Kılıf filanda bulmak zor ya internetten aldım ben 3 jelatinle birlikte onun haricindeeeee
memnunum iyi yani işimi görüyo eski kullandığım telefonu birbilseniz bu yanında gani kalır 
bi tonda video 
babam hediye olarak aldıne kadar bilmiyorum ya ortalama aynı fiyattır heralde memnunum memnunum aslında kamera çok önemliydi pek iyi değil ama onu prof makine alarak giderirsem pek bi sıkıntım kalmıcak
Kılıf filanda bulmak zor ya internetten aldım ben 3 jelatinle birlikte onun haricindeeeee
memnunum iyi yani işimi görüyo eski kullandığım telefonu birbilseniz bu yanında gani kalır
Ha aslında tek sorunum hafif kasılmalar o da sanırsamm hafıza kartım 2lik 100 küsür müzik 3000 tane resim var ondan sanırım yabi tonda video
![]()
Naptın sen 

prof kamera mıNaptın sen
Ufaktan kasılmalar oyundan kaynaklımı oluyor yoksa wi-fi ve 3G açıkken mi oluyor ? Ama dediğin gibi yüklü miktardaki uygulama ve resimlerden olabilir![]()
oyun oynarken wifi ile paket veri kullanmayı kapatıyorum o zaman kasılmıyor yani öyle böyle değil 40 video varsa 3000 resim var artı 100den fazla müzik biraz fazla yeni hafıza kartı almak gerekk 
oyundan kaynaklı değil telefonum bayağı dolu yani hafıza kartımoyun oynarken wifi ile paket veri kullanmayı kapatıyorum o zaman kasılmıyor yani öyle böyle değil 40 video varsa 3000 resim var artı 100den fazla müzik biraz fazla yeni hafıza kartı almak gerekk
![]()
oraya upload et resimlerini falan bakmak istediğinde oradan çekersin
hafıza kartında boş kalmış olur :PAynen görünen o , sen kendine yeni bir hafıza kartı alman lazım, yada box.com sitesinden kendine bi 50 gb alan aloraya upload et resimlerini falan bakmak istediğinde oradan çekersin
hafıza kartında boş kalmış olur :P
atamam illa gözümün önünde olcak
yeni alayım benn
var mı bildiğin indirimli bi yerr ?? ama iyi bi marka olsurnnfiyatlar çok değişik ya adamlar kingston satıyorlar 4 gb 15 tl ye8 gb teknosa 'da 35 tl
bunu en iyi sen takip edebilirsin
![]()

teşekkür ederimmm![]()
Kullandığın uygulamalar nelerdir. Telefonunda olmazsa olmaz olan ? 
Whatsapp, facebook, facebook messenger, Resim efekti, pixlr o-matic, instagram, twitter, opera mini,temple run, shoot bubble, subway surf , backgrounds HD, polis telsizi, dr web light, el feneri,sahibinden, powercam, batteryRica ederim ne demekKullandığın uygulamalar nelerdir. Telefonunda olmazsa olmaz olan ?
![]()

ohoo 2 gb olan telefon hafızası doldu zaten arkadaşımWhatsapp, facebook, facebook messenger, Resim efekti, pixlr o-matic, instagram, twitter, opera mini,temple run, shoot bubble, subway surf , backgrounds HD, polis telsizi, dr web light, el feneri,sahibinden, powercam, battery![]()
Benim olmazsa olmazım: Facebook, instagram, whatsapp, battery(%kaç şarj kaldığını gösteriyor) arada da olsa resim efekti(türklerin yaptığı)pixlr o-matic, ekran içinde backgrounds HD![]()
![]()
o yüzden de kasılmaların fazla oluyordur söyleyeyim dedim