Lg E612 L5

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
ohoo 2 gb olan telefon hafızası doldu zaten arkadaşım o yüzden de kasılmaların fazla oluyordur söyleyeyim dedim
ama 2gb lık bi doluluk yokki hepsi düşük :/ ee ne yüklücem kasılmasın diye bişey yüklemiyim mi sorun yok öyle bariz değil arada zaten ama genede hızlı ya :/

bnerdem

Üye
ama 2gb lık bi doluluk yokki hepsi düşük :/ ee ne yüklücem kasılmasın diye bişey yüklemiyim mi sorun yok öyle bariz değil arada zaten ama genede hızlı ya :/
yok şaka bi yana hafızası dolmasa da arkaplan da çalıştığı için telefon verimini düşürüyo. yoksa istediğini yükle yahu yinede hızlı ve güzel telefon

bnerdem

Üye
aynı telefonu kullanıyoruz istesem de kötüleyemem :P

bnerdem

Üye
bende de plastik olanlardan var 3'lü ekran filmi de cabası

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
bende de plastik olanlardan var 3'lü ekran filmi de cabası
bende bundan aldım güzel oldu dediğin gibi 3 jelatin aldım ama yaptırmadım onu almadan önce uyarlama yaptım param boşa gitmesin diye bekliyorum 1 ay sonra kendi jelatinini yaptırcam da ben aslında mat istiyodumm

Tepkiler: technoshark
bende bundan aldım güzel oldu dediğin gibi 3 jelatin aldım ama yaptırmadım onu almadan önce uyarlama yaptım param boşa gitmesin diye bekliyorum 1 ay sonra kendi jelatinini yaptırcam da ben aslında mat istiyodumm

Çok iyiymiş bu Çok beğendim ne kadar ?

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyiymiş bu Çok beğendim ne kadar ?

valla bu ve 3 jelatin 18 tlydi bizim buralarda çok aradım bırak kılıfı jelatin yoktu adamlar diyo ki türkiyenin hiç biyerinde bulamazsınız diyordu allahım son care internetten aldım bnde site ismi vermek istemiyorum birkaç önerilen bilindik bir site diyim

clower

Üye
Bende samsunda telefona göre jelatin bulamadım adam en son kesti biçti yapıştırdı bi tane şimdilik yeter, internetten alıcam bi o seçenek kaldı o değil telefon kasılması normal 800 mhz işlemci var onun dışında kusursuz benim için tabi bide uygulamaları sd kartta taşıyabilseydik iyi olurdu bi oyun yüklüyorum doluyo zaten kendi hafızası Nfs most wanted 2013 yükledim hafızayı kapladı

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi

bende baya oyun var şuan kafama göre silip yüklüyorum ya benimde uyarlama yapıldı internetten sipariş ettim kapla 3 jelatin geldi 18 tl'ye aldım ortalama öyle zaten tavsiye ederim uygulama taşıma evet sorun da zaten kartım 2gb dolu taşınsada taşıyamam en iyi 8 ya d a 16gb almak

clower

Üye
aynen başka çare yok filmi müziği resmi karta yüklerim Oyumlarıda bi oyun yükler bitirip siler diğerini yüklerim başka seçenek yok

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
aynen başka çare yok filmi müziği resmi karta yüklerim Oyumlarıda bi oyun yükler bitirip siler diğerini yüklerim başka seçenek yok
Yaannii ya zaten seçenek yok oyunlara bakıyorum iyi olanlar hep ücretli zaten bazıları iyi ve ücretsiz o da belli başlı programlarr

clower

Üye
ücretli olanların apk dosyasını indir wirelessle download yapıyo sd dosyasını. zaten sitede adroid forumunda var sağolsunlar

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
ücretli olanların apk dosyasını indir wirelessle download yapıyo sd dosyasını. zaten sitede adroid forumunda var sağolsunlar

öyle yapınca bişey çıkıyo ona basınca google play store çıkıyo yapamadım ya