Gggg1994
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama 2gb lık bi doluluk yokki hepsi düşük :/ ee ne yüklücem kasılmasın diye bişey yüklemiyim miohoo 2 gb olan telefon hafızası doldu zaten arkadaşımo yüzden de kasılmaların fazla oluyordur söyleyeyim dedim
yok şaka bi yana hafızası dolmasa da arkaplan da çalıştığı için telefon verimini düşürüyo. yoksa istediğini yükle yahuama 2gb lık bi doluluk yokki hepsi düşük :/ ee ne yüklücem kasılmasın diye bişey yüklemiyim misorun yok öyle bariz değil arada zaten ama genede hızlı ya :/
yaşa sağol yayok şaka bi yana hafızası dolmasa da arkaplan da çalıştığı için telefon verimini düşürüyo. yoksa istediğini yükle yahuyinede hızlı ve güzel telefon
Yaniiaynı telefonu kullanıyoruz istesem de kötüleyemem :P
bende bundan aldımbende de plastik olanlardan var 3'lü ekran filmi de cabası
bende bundan aldımgüzel oldu dediğin gibi 3 jelatin aldım ama yaptırmadım onu almadan önce uyarlama yaptım param boşa gitmesin diye bekliyorum 1 ay sonra kendi jelatinini yaptırcam da ben aslında mat istiyodumm
Çok iyiymiş buÇok beğendim ne kadar ?
Bende samsunda telefona göre jelatin bulamadım adam en son kesti biçti yapıştırdı bi tane şimdilik yeter, internetten alıcam bi o seçenek kaldıo değil telefon kasılması normal 800 mhz işlemci var onun dışında kusursuz benim için tabi bide uygulamaları sd kartta taşıyabilseydik iyi olurdu bi oyun yüklüyorum doluyo zaten kendi hafızası Nfs most wanted 2013 yükledim hafızayı kapladı
Yaanniiaynen başka çare yok filmi müziği resmi karta yüklerimOyumlarıda bi oyun yükler bitirip siler diğerini yüklerim başka seçenek yok
ücretli olanların apk dosyasını indir wirelessle download yapıyo sd dosyasını. zaten sitede adroid forumunda var sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?