LG E610/E612/E615 Bootloader Kilidini Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

alperwan

Üye
Hala aklim almiyor bu cyanogenmod niye hala resmi olarak romu cikarmadi. Biktim artik ya

alperwan

Üye
galiba sona geldik... artık kdz updaterden hiçbir romu yükleyemiyorum en az 10 tane kdz denedim hiçbiri olmadı. extract file error ve sonra finished.

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
kdz updaterda sectigin degerler dogru mu? denemedim ama belki ondan kaynakli olabilir.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Hala aklim almiyor bu cyanogenmod niye hala resmi olarak romu cikarmadi. Biktim artik ya
Resmi olarak derken Stabil'den mi bahsediyorsunuz şuanda E610'un var zaten Resmi olarak get.cm Sitesine girerek sol tarafta e610'u bulun ve indirin (Nightly sürümünde. )

- - - Eklendi - - -

galiba sona geldik... artık kdz updaterden hiçbir romu yükleyemiyorum en az 10 tane kdz denedim hiçbiri olmadı. extract file error ve sonra finished.
kdz nin olduğu yere dikkatli bak belki .dz tarzında dosya çıkarmış olabilir. onu sil birdaha kdz yi flashla.

alperwan

Üye
Resmi olarak derken Stabil'den mi bahsediyorsunuz şuanda E610'un var zaten Resmi olarak get.cm Sitesine girerek sol tarafta e610'u bulun ve indirin (Nightly sürümünde. )

- - - Eklendi - - -

kdz nin olduğu yere dikkatli bak belki .dz tarzında dosya çıkarmış olabilir. onu sil birdaha kdz yi flashla.

Stabil surumden bahsettim yanlis yazmisim :) evet onu hic dusunmemistim rar dosyasinin icinde dz uzantili bi dosya vardi onu silip deneyeyim.

- - - Eklendi - - -

Bnerdem kardes degerlerin hepsi dogru

- - - Eklendi - - -

maalesef. bütün kalıntıları silip tekrar denedim yine olmadı aynı hatayı verdi. ne denediysem olmadı bi türlü çözüm bulamadım

alperwan

Üye
Beyler bi yardim edin ya cozmem lazim bu sorunu

alperwan

Üye
Arkadaslar v20a root yuklu ses kaydi yaptigimda dahili uygulama hatasi diyor. Bi bilgisi olan var mi

alperwan

Üye
Bu forum eskiden boyle degildi her soruma cevap alirdim.

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
dostum finaller falan her sey ust uste geldi nete girip de ne oluyo ne bitiyo diye bakamdim bile. sorun tam olarak nedir simdi tam okuyamadim telden. rootluyken mi ses kaydetme de sorun oluyo. Turkiye en son kdz ye gec telefonunu oyle rootla. gecen gun kayit yapmistim bi sorun olmadi bende. gerci kisa surmustu kayit ama olsun.

alperwan

Üye
dostum finaller falan her sey ust uste geldi nete girip de ne oluyo ne bitiyo diye bakamdim bile. sorun tam olarak nedir simdi tam okuyamadim telden. rootluyken mi ses kaydetme de sorun oluyo. Turkiye en son kdz ye gec telefonunu oyle rootla. gecen gun kayit yapmistim bi sorun olmadi bende. gerci kisa surmustu kayit ama olsun.
Tamam kardes o sorunu cozdum. Simdi tek bisey kaldi ogrenmek istedigim ben bu cihaza nasil kernel yukleyecem. Cwmden rom yukler gibi yukledim acilmadi telefon siyah ekranda kaldi , ondan beri denemeye korkuyorum. Bi bilgin var mi?

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
bildigim kadariyla cwm den yukleniyor. ya yukledigin kernelde sorun vardir yada kernel tam inmemistir tekrar indirmen gerekebilir.

alperwan

Üye
Yani kerneli flashlamadan once hangi islemleri yapicam. Kernelde sorun yok tekrar tekrar denedim. Ben direk sd karttan secip yukledim oncesinde bi islem yapmadim

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
cok fazla bir bilgim yok o konuda ama secip yukleniyo baska isleme gerek yok diye biliyorum. nette onunla ilgili bisey yazmiyor mu.youtube ta falan olmali.

alperwan

Üye
cok fazla bir bilgim yok o konuda ama secip yukleniyo baska isleme gerek yok diye biliyorum. nette onunla ilgili bisey yazmiyor mu.youtube ta falan olmali.

Youtube ta bi adam ayni benim yaptigim gibi yuklemis ama o cyanogenmod da yuklemis. Ben orjinal haldeyken kernel yuklemek istiyorum. Xda iki tane kernel vermis biri cm digeri lg roms diyor. Lg roms olani yukledim olmadi

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
@alperwan 4.0.3'e kurdun demi sen o kerneli 4.1.2'e kurduysan acilmaz kernel surumleri uyusmaz... 3.4.0 dan 3.0.8'e indiriyosun kerneli. 4.1.2 ze bekle sana kernel aticam. uygulama vs. tasinabiliyo ext2,3 destegini acabildim. xda da olumlu yorumlar aldim :) linkimi bekleyin

• Beğen
Tepkiler: bnerdem
bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
@alperwan 4.0.3'e kurdun demi sen o kerneli 4.1.2'e kurduysan acilmaz kernel surumleri uyusmaz... 3.4.0 dan 3.0.8'e indiriyosun kerneli. 4.1.2 ze bekle sana kernel aticam. uygulama vs. tasinabiliyo ext2,3 destegini acabildim. xda da olumlu yorumlar aldim :) linkimi bekleyin

eger soyledigin gibiyse cok iyi.

alperwan

Üye
eger soyledigin gibiyse cok iyi.

4.1.2 ye yukledim.

- - - Eklendi - - -

Bekliyorum sabirsizlikla :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Benim icin en onemlisi overclock o da oluyosa super olur

- - - Eklendi - - -

Link link link hadi :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
4.1.2 ye yukledim.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Benim icin en onemlisi overclock o da oluyosa super olur

- - - Eklendi - - -

Link link link hadi :D

- - - Eklendi - - -

Telefon Hard Brick yedi anakart değişecek yada JTAG Yapıcaklar. Garantiye vericem eğer fazla masraf çıkarsa (İnşallah yeni telefon verirler..) telefonu satıyorum...

alperwan

Üye

- - - Eklendi - - -

Telefon Hard Brick yedi anakart değişecek yada JTAG Yapıcaklar. Garantiye vericem eğer fazla masraf çıkarsa (İnşallah yeni telefon verirler..) telefonu satıyorum...

Korkuttun kardes. Kernel yuzunden mi oldu sen bi hata mi yaptin ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
yok yok kernel değil. Kernel'de problem yok. L5'e MIUI v5 Portlayacaktım. Portladım sorunsuzca. ama Telefon birdaha açılmadı.

- - - Eklendi - - -

Eğerki Ext2 ve 3 İşlemiyor direk FAT veya FAT 32 Yap kesin Taşır uygulamaları.

Takipçi Satın Al

Üst Alt