alperwan
Üye
şu an deniyorum bende de aborted diyor cm10. başka bir rom indirip deneyeceğim şimdi.
benim verdiğim linkteki cm sağlam. onu deneyin o kuruluyor. ben 4.1.2 oldugum için sorun oldu heralde sizde olmaz diye düşünüyorum. ama gerçekten pişman olmaya başladım telefonumu açana kadar işkence çekiyorum bugün 5 defa kdz yükledim telefon gene de açılmıyor. ikinci lg yazısında takılıp kalıyor.şu an benim telefon 4.0.3 e610. firmware sayfasından spanish 10L romunu indirdim. onda hiç bir sorun olmadı. ama cm10 yüklenmedi. şimdi tekrar yeni rom yüklemeye çalışıyorum.
beklemedeyimcm10'a göre GAPPS indirmiştim acid romuna uygulayınca olmadı hata verdi. şu an cm10'un eski bir update'tini indiriyorum. onda da aynı sorun olursa acid'e göre bir gapps bulacağım. ama acid sadece launcher gibi geldi bana.hiç bir değişiklik yoktu ve hala 4.0.3 olarak gözüküyordu. 5 dakika sonra inmesi tamamlanacak.yine yazarım...
onu denemedim ya.onu da indireyim ama benimki yükleme aşamasında aborted oluyor.beklemedeyim
- - - Eklendi - - -
benim verdiğim linkteki cm de mi olmadı ?
onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama bakalım inş öyledir. benimki olursa senin sorunu çözeriz;bende olmadı bu dediğim gibi oldu sende açılır bence çünkü seninki ıcs bendeki jb
bu apex 4.0.3 olmasına rağmen gayet hoşuma gitti ya
- - - Eklendi - - -
onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama bakalım inş öyledir. benimki olursa senin sorunu çözeriz;
valla ne yalan söyleyeyim piksel kalitesi çok kötü. piksel piksel görüyorsun her şeyi.bu da benim açımdan kötü. ama hızına bir şey diyecek yok.gerçekten çok hızlı olmuş. şimdi link2sd de işe yaramıyor. artık onun bizim telefondan dolayı olduğu belli oldu sanırımilk izlenimlerim böyle. şimdi yeni bir rom deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?