Lg E510 cihazı Android 2.3.6 sürümüne sahip Flash Player Yuklenirmi ????

Sponsorlu Bağlantılar

umutayr

Üye
    Konu Sahibi
Lg E510 cihazı Android 2.3.6 sürümüne sahip Flash Player Yuklenirmi ????
Arkadaşlar Dediğim gibi lg e510 optimus hub markalı telefonum var Android 2.3.6 sürümü var bu telefona flash player yükleyip dizi izleyebilirmiyim mesela bir siteden ?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

HTC Wildfire S alıcaktım keşke onu alsaymışım optimus hub'u aldım ve çok dizi izleyen biriyimdir :(

umutayr

Üye
    Konu Sahibi
Flash player indirdim ama o 4.0 üstü içinmiş 2.3.6 için olanı falan varmı ?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Arkadaşlar Dediğim gibi lg e510 optimus hub markalı telefonum var Android 2.3.6 sürümü var bu telefona flash player yükleyip dizi izleyebilirmiyim mesela bir siteden ?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

HTC Wildfire S alıcaktım keşke onu alsaymışım optimus hub'u aldım ve çok dizi izleyen biriyimdir :(

hocam 2.3.6ysa zaten içinde fp olması lazım

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/attachments/155640d1362837381/

buyur hocam 2.3.6 son sürüm flash player

umutayr

Üye
    Konu Sahibi
Hocam İçinde yokmuş siteye giriyorum videoya tıkladıgımda yükleniyor bu video oynatılamıyor diyor

Htc wildfire S'in altına not düşmüşler (Flash player destekler) diye o da android 2.3.6 ama anlamadım gitti :S :(

Hocam denedim gene bu video oynatılamıyor diyor emeğin için çok teşekkür ederim neden olmuyor acaba

genc-tr

Üye
Aynı telefon bendede var işlemcisi ARMv6 olduğu için desteklemiyor. O telefonu sat kurtul bende S3 Mini almayı düşünüyorum.

umutayr

Üye
    Konu Sahibi
Aynı telefon bendede var işlemcisi ARMv6 olduğu için desteklemiyor. O telefonu sat kurtul bende S3 Mini almayı düşünüyorum.

Satamam babama zorla alfirdim ztn off .s hicbir care yokmu

ondeeer3

Üye
Puffin indir kardeş tüm herşeyi açıyo :D