LG BL40 New Chocolate Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
LG BL40 New Chocolate Hakkında
Arkadaşlar 1 aya kadar telefon almayı almayı planlıyorum ama iyi birşey olmalı.Aklımdan Nokia N900, LG BL40 New Chocolate ve Samsung i8910 HD geçiyor.
LG BL40 kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, telefonun performansından memnun musunuz ?Kamerası,GPS ve diğer özellikleri ? Benim için kamera ile MSN açması önemli çünkü eğitimim için uzaklarda olacağım.Bu özelliği taşıyor mu ?
Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.Teşekkürler.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
Arkadaşım lg chocolate yeni çıktığı için fiyatı çok pahalı 1.300 tl civarında N900 müthiş bi ekranı var fiyatı hakkında beni de bilgilendirirsen sevinirim samsung fazla önermiyorum karar senin ama nokiadan vazgeçme derim

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
LG'nin ekranı kocaman film izlemek için uygun,n900 Türkiye'de çıkmadıği için bilmiyorum fakat Avrupa'da 500 avro civarında,Türkiye'de ÖTV+KDV 1000 avroyu civarı olur minimum..

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
arkadaşım lg chocolate çok ucuzladı kesinlikle tavsiye ediyorum deneme fırsatım oldu avatarı izledim uygulamalar da süper asphalt 4 müthiş içinde yüklü gelio yakınında mediamarkt varsa dene derim

nwzt

nwzt

Üye
Satılık LG LB40 kutusu faturası var (fatura tarihi:18.01.2010) ankara elden teslim edilecek veya para eft olduktan sonra kargoya verilecek pazarlıksız 1000 TL
0533 366 68 64

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
lg chocolate 1147 tl mediamarktta bilgine...

musehim

Üye
neden satıyosun telefonu?

Thesonof

Üye
Arkadaşlar 1 aya kadar telefon almayı almayı planlıyorum ama iyi birşey olmalı.Aklımdan Nokia N900, LG BL40 New Chocolate ve Samsung i8910 HD geçiyor.
LG BL40 kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, telefonun performansından memnun musunuz ?Kamerası,GPS ve diğer özellikleri ? Benim için kamera ile MSN açması önemli çünkü eğitimim için uzaklarda olacağım.Bu özelliği taşıyor mu ?
Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.Teşekkürler.
Hala düşünüyorsan Ben Satıyorum Lg BL40 new chocolate 10 gunluk Kutusunda 24 ay garantili.Telefon gayet şık mükemmel internet hızı Dokunmatik hassasiyeti cok iyi videolar muhteşem 5 m.p kamera.ve bi çok şey.düşünürsen ulaşabilirsin mail ile. kaçırma derim. tel verim +905394512311

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt