• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

LG A510 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG A510 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Güney Kore merkezli lider elektronik üreticisi LG, 3D destekli yeni dizüstü bilgisayarı A510’u kamuoyuna lanse etti.​
Güney Kore kökenli LG firması, A510 ismini taşıyan 3D destekli yeni dizüstü bilgisayarının tanıtımını gün içerisinde gerçekleştirdi. 15.6 inç genişliğinde bir ekran ile birlikte gelecek olan cihaz, Intel platformunu taşıyor ve tercihe bağlı olarak farklı saat hızlarında çalışan Intel Core i7 işlemcilerle konfigüre edilebiliyor Nvidia’nın 1 Gigabayt bellekli GeForce GT 425M ekran kartına sahipken, DirectX 11 destekli dizüstü bilgisayarın yanında iki adet polarize gözlük ve 2D içeriği 3D’ye çeviren TriDef yazılımı da hediye ediliyor.

Diğer teknik özellikleri açıklanmayan cihazın, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında hiçbir bilginin verilmediğini ve Mavi-Siyah ile Şampanya Altın olmak üzere iki farklı renkle satışa sunulacağını hatırlatmakta fayda var.
LG A510: 3D görüntü destekli yeni dizüstü bilgisayarı | MaxiCep Teknoloji Portalı

salih1906baba

salih1906baba

Üye
tşk. bilgilendirme için

sidemir

Üye
Bence almaya değer çünkü LG verdiğiniz paranın karşılığını veriyor... Bakalım fiyatı ne olacak??

----------Eklendi @ 15:59:53 ---------- Yazıldı @ 15:46:50 ----------

1100 TL ve üzeri fiyatlar değişiyor.

technoshark

technoshark

Üye
evet mantıklı bir seçim olabilir.

Ocean258

Ocean258

Üye
AYNEN GUZEL MAKINA Lg kullandım ben laptop degıl ama.. bı sıkıntı yasayacagını dusunmuyorum. urunlerı gercekten kalıtelı oluyor.

technoshark

technoshark

Üye
sorun değil sıkıntı yaşasanız bile teknik servis anlamında gerçekten çok iyiler ilgileniyorlar... diğerleri gibi iki saat bekletmiyorlar en çok beni mutlu eden konu açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt