LG 3D MAX Aşırı pil kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JenLedger7

JenLedger7

Üye
    Konu Sahibi
LG 3D MAX Aşırı pil kullanımı
Arkadaşlar telefonu 3gün önce aldım.
sabah 6da şarjdan cıkardım. saat 11.30 gibi şarj bitti.Telefonla fazla oynamadım. Sürekli elimde sayıılırdı fakat bu arada geçen 4.30 saatin anca yarım saati oyundur. diğer kısımları menü düzenlemekle falan geçti.

Ekran parlaklığı düşükte. En düşüktede değil ama %20-30 civarında.

Arkadaşlara sorduğumda , telefonu alırken 12 saat şarj ettinmi dediler ben hayır dedim. şarjı biraz saçma saçma yaptım. ama ben onlardan olacağını pek düşünmüyorum.

Soracak olursa şimdiden Pil Kullanımı(sabahki değil şuan saat 4 şuanki);
16 Dakikadır pilde
%35 ekran
%29 bekleme modu
%29 wifi
%9 telefon boşta

denizci35

denizci35

Üye
bence yeni alınan bir telefona göre 4 saat gitmesi normal değil eğer sürekli telefon açık kaldıysa yine 6-7 saat gitmesi lazım tahminen ama bence normal değil

JenLedger7

JenLedger7

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmayınca nerdeyse hic gitmiyorda kullanımda cok fazla. Aslında hafif hafif geçiyo gibi. 9 saattir acık telefon %33 kaldı . Toplamda yarım saat arama yaptım internette dolaştım. 2g bağlantısıyla facebook whatsapp foursquare falan girdim. Düzeliyor sanki.

Ocean258

Ocean258

Üye
Bu akıllı telefonların ekranları büyük olduğundan çok fazla pil tüketiyor ama yeni alınan bir telefon için normal bir kullanım süresi zamanla pil açılır daha çok dayanır ama genede sürekli kullanımda tam günü çıkarmaz.

JenLedger7

JenLedger7

Üye
    Konu Sahibi
pil neredeyse 2.5 kat falan arttı :) aynı kullanım ilk gün okulda sabah 6da %100 ken 11de %0 olmuştu. parlaklık düşük olduğu halde. şuan en yüksekte kullanıyorum. Sabah 6dan akşam gece 11 e kadar dayanıyor nerdeyse

technoshark

technoshark

Üye
ilk zamanlarda erkenden bitmesi normal, fakat bir hafta içerisin de pilin normal seviyeye dönecektir ;) hayırlı olsun bu arada

Ocean258

Ocean258

Üye
Aslında lg den pil olayına toptan çözüm bekliyorum ya bakalım gelir mi öyle bir adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt