Lg, 2.3 Milyon Civarında Lg G2 Modeli Sattı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg, 2.3 Milyon Civarında Lg G2 Modeli Sattı
LG G2′nin 2.3 milyon adet sattığı iddia ediliyor.

Son yıllarda sektörün popüler cihazlarından biri olan akıllı telefon segmentinde iyiden iyiye kendini göstermiş olan isimlerden biri olan teknoloji devi LG, yeni amiral gemisi olarak sunmuş olduğu LG G2 modeli ile büyük ilgi görmekte.

Geçtiğimiz Ağustos ayı başında resmiyet kazanmış olan LG G2, daha sonra başta ABD olmak üzere Avrupa ülkelerinde de satışa sunulmaya başladı.

Cihazın görmüş olduğu ilgiye dayanılarak pazara sunulduğu günden bu yana geçen süre olan 4 aylık sürede 2.3 milyon G2 satıldığı son gelen raporlar üzerinden iddia edilmekte. Firmanın sadece Güney Kore’de ki LG G2 satış rakamı ise 600 bin civarında olduğu belirtilmekte. LG’nin şu an için konu ile ilgili resmi bir açıklaması bulunmamakta.

Teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan LG G2, gücünü ise saat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800‘den almakta.

Yazılım desteğini Google Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sisteminden alan yeni akıllı telefon, 16GB ve 32GB olmak üzere iki ayrı veri depolama seçeneğine sahip.

Arka yüzünde 13MP ön yüzünde 2.1MP olmak üzere iki ayrı kamera konumlandırılmış olan LG G2′de aynı zamanda Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, 3000 mAh batarya gibi özelliklerde yer almakta.

LG, 2.3 milyon civarında LG G2 modeli sattı

PriZm

PriZm

Üye
S3 - S4 ün çok gerisinde..

partyhard

Üye
Ben sevemedim bunu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben aldım çok memnunum .:)
Bir daha lg çıkarsa g serisi yine alırım tereddüt dahi etmeden ...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Lg g2 muhtesem

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Ritchie88

Ritchie88

Üye
eğer s4 ten az satmışsa bunun sebebi tamamen önyargıdır, lg g2 s4 ü 2 ye katlar.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Aynen oyle

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
Bir Note 3'üm kadar değil ama gerçekten hoş telefon. Satışlarda marka bilinirliği çok fark ettiriyor.

ibrahimyzci

ibrahimyzci

Üye