Necmati
Üye
Leyla ile Mecnun dizisi dünyanın en iyi 5. komedisi !
Dizi izleyicilerinin oylarıyla dünyadaki en iyi komedi dizileri arasında yer aldı.İzleyicilerin verdiği oylarla belirlenen İMDB en iyi komedi dizileri sıralamasında TRT'nin başarılı komedi dizids Leyla ile Mecnun 10 üzerinden aldığı 9.3 puanla 5. sırada yer aldı.
Sıralamada bir Türk dizisi daha kendine yer buldu, başrollerinde Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ın yer aldığı Tatlı Hayat 43. sıranın sahibi oldu.Leyla ile Mecnun'un başrollerinde Ali Atay ile Ezgi Asaroğlu canlandırılıyordu. Dizi setinde yaşanan olaylar nedeniyle Ezgi Asaroğlu'nun işine son verilmiş, dizi yayına ara vermişti.
Müge Boz ile Zeynep Çamcı'nın dahil olduğu başarılı komedi dizisi 24 Ekim'de ekranlara dönüyor.
Ben diyorum Her zaman Leyla İle Mecnun Forever diye .
Sıralamada bir Türk dizisi daha kendine yer buldu, başrollerinde Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ın yer aldığı Tatlı Hayat 43. sıranın sahibi oldu.Leyla ile Mecnun'un başrollerinde Ali Atay ile Ezgi Asaroğlu canlandırılıyordu. Dizi setinde yaşanan olaylar nedeniyle Ezgi Asaroğlu'nun işine son verilmiş, dizi yayına ara vermişti.
Müge Boz ile Zeynep Çamcı'nın dahil olduğu başarılı komedi dizisi 24 Ekim'de ekranlara dönüyor.
Ben diyorum Her zaman Leyla İle Mecnun Forever diye .