Lewa os 5 v5

Emin5276

Üye
apex launcher bunu kur on numara olur menüde geliyor böylelikle
Su an zaten baudi rom kullaniyorum fakat aklim hep lewada launcher olarak en iyisi apex mi sizce ?
onu denemedim rom denemekten ve sorunların oluşmasından bıktım stok rom yükledim başlatıcı vs sildim ohh mis
Valla bende hepsini denedim sanirim,hepsinin birbirine gore avantaj ve dezavantajlari var, o yuzden karar veremiyo insan ama bence en basarilisi lewa ile baudi

Tepkiler: Özkan Ç.
Valla bende hepsini denedim sanirim,hepsinin birbirine gore avantaj ve dezavantajlari var, o yuzden karar veremiyo insan ama bence en basarilisi lewa ile baudi
aynen, bu rom güzel çalışıyor ama gözümde hiçbiri stok romun yerini tutmuyor. olmadık bi yerden bi hata veriyor o zaman şartaller atıyor
Bu romun açılışı özellikle çok hızlı.

Tepkiler: smh60 ve Emin5276

smh60

Üye
Bence en başarılısı atom rom

smh60

Üye
katılıyorum stock tabanlı olması da ayrı güzel geldi

Emin5276

Üye
  • Ses sürücüleri güncellendi.(DTS aktifleştirildi, ses kalitesi çok iyi)
gibi bi yorum var ama bi bende mi ses derecesi düşük bu romda? neden baudideki kadar yüksek değil ses kalitesi? yardım edebilir misiniz

evet öneririm denemeni
evet öneririm denemeni

lewa yerine mıuı denesene
lewa mıuı nın çakması
mıuı surekli güncelleştirme veriyor
ben mıuı ya apex launcheri yükledim menusude oldu şimdi onu kullanıyorum tek sorunu kemeradan galeriye geçme

Emin5276

Üye
Link verir misin?

mıuı çok hantal bir sistem bence hiç deneme

Emin5276

Üye
buyur kardeşim memnun kalacaksın

bana göre gayet stabil ve hızlı bir sistem
ama kişiden kişiye göre değişir
Eyvallah kardesim denicem bi ara, şu lewada kulaklik sesini artirabilsem biraz daha baska bisey istememde
Eyvallah kardesim denicem bi ara, şu lewada kulaklik sesini artirabilsem biraz daha baska bisey istememde
kardeşim şu miui romu tam kuramadım bi yardım eder misin bana ?

Kurulum (Yazıldığı gibi Sırayla kurunuz)
1-Cwm ile kur V5 3.12.29 FULL ROM
2-Üzerine Kur ( plesk_boot.zip )
3-Üzerine Kur ( yeni ekran ışığı sorunu fix )
4-wipe cache data
5-reboot

Burda dediklerini yapıyorum ama tel açıldıgında pin soruyo ve pini kabul etmiyo bi türlü,sim kartı cıkarıpta acmayı denedım bu seferde tuş kilidi açılmadı çok acayip

Emin5276

Üye
cwm den wipe data sonra installal zipten miui sonrada wipe dalvik mi ?

Seste azalva var sanki biraz. Yoksa banami oyle geldi ?

Tepkiler: ahmetqlr
Kanka önce wipe leri yap sonra rom kur reboot yapmadan fıxı kur sonra reboot.ok

Birde real racing graphics bu cihaz icin uyumlu degil diyor. Oyunda kasiyo rahat oynayamiykrum onu nasil yukleyecegim ?

Tepkiler: ahmetqlr ve Jotumuye
Bende bu romdan bahsediyorum ama. Kulaklikta ses baya azaldi buda moralimi bozdu yokmu bi cozumu

Tepkiler: ahmetqlr ve Jotumuye