Emin5276
Üye
Su an zaten baudi rom kullaniyorum fakat aklim hep lewadaapex launcher bunu kur on numara olur menüde geliyor böylelikle
Valla bende hepsini denedim sanirim,hepsinin birbirine gore avantaj ve dezavantajlari var, o yuzden karar veremiyo insanonu denemedim rom denemekten ve sorunların oluşmasından bıktım stok rom yükledim başlatıcı vs sildim ohh mis
aynen, bu rom güzel çalışıyor ama gözümde hiçbiri stok romun yerini tutmuyor. olmadık bi yerden bi hata veriyor o zaman şartaller atıyorValla bende hepsini denedim sanirim,hepsinin birbirine gore avantaj ve dezavantajlari var, o yuzden karar veremiyo insanama bence en basarilisi lewa ile baudi
kulanıcıya göre değişiyor tabiBence en başarılısı atom rom
Su an zaten baudi rom kullaniyorum fakat aklim hep lewadalauncher olarak en iyisi apex mi sizce ?
Valla bende hepsini denedim sanirim,hepsinin birbirine gore avantaj ve dezavantajlari var, o yuzden karar veremiyo insanama bence en basarilisi lewa ile baudi
evet öneririm denemeni
Link verir misin?evet öneririm denemeni
lewa yerine mıuı denesene
lewa mıuı nın çakması
mıuı surekli güncelleştirme veriyor
ben mıuı ya apex launcheri yükledim menusude oldu şimdi onu kullanıyorum tek sorunu kemeradan galeriye geçme
Link verir misin?
mıuı çok hantal bir sistem bence hiç deneme
Eyvallah kardesimbuyur kardeşim memnun kalacaksın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bana göre gayet stabil ve hızlı bir sistem
ama kişiden kişiye göre değişir
kardeşim şu miui romu tam kuramadım bi yardım eder misin banaEyvallah kardesimdenicem bi ara, şu lewada kulaklik sesini artirabilsem biraz daha baska bisey istememde
Kanka önce wipe leri yap sonra rom kur reboot yapmadan fıxı kur sonra reboot.okEyvallah kardesimdenicem bi ara, şu lewada kulaklik sesini artirabilsem biraz daha baska bisey istememde
kardeşim şu miui romu tam kuramadım bi yardım eder misin bana?
Kurulum (Yazıldığı gibi Sırayla kurunuz)
1-Cwm ile kur V5 3.12.29 fu ll ROMLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-Üzerine KurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız( plesk_boot.zip )
3-Üzerine KurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız( yeni ekran ışığı sorunu fix )
4-wipe cache data
5-reboot
Burda dediklerini yapıyorum ama tel açıldıgında pin soruyo ve pini kabul etmiyo bi türlü,sim kartı cıkarıpta acmayı denedım bu seferde tuş kilidi açılmadıçok acayip
Biz su an için mıuı rom dan bahsediyoruz :-)Birde real racing graphics bu cihaz icin uyumlu degil diyor. Oyunda kasiyo rahat oynayamiykrum onu nasil yukleyecegim ?
Ayarlar. Karıştı sanırım fabrika ayarlarına dönBende bu romdan bahsediyorum ama. Kulaklikta ses baya azaldi buda moralimi bozdu yokmu bi cozumu
Bu konuda bahsetmeyelim lutfen. Hangi romdan bahsediyorsaniz ilgili konusunda konuşun ki kimsenin kafası karışmasın.Biz su an için mıuı rom dan bahsediyoruz :-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?