Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Leptop çok ısınıyor!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!
Üye
Konu Sahibi
Leptop çok ısınıyor!
Arkadaşlar bende LG R590 var.Makine açıldıktan 5-10 dk sonra her türlü ısınıyor.Oyun zevkim dibe vurdu.Fan var 3'lü.İşe yaramıyor.Isınınca kendini uyku moduna alıyor bilgisayar.Lütfen yardım edin!
fullwar
Üye
Yapabiliyorsanız kasayı açıp fanlara bir bakın. LapTop deyip geçmeyin onlarında fanları tozlanıyor. Eğer bunu yapamıyorsanız servise göstermekte fayda var. Fanlarında sorun olabilir. Diğer ihtimal harici soğutucu kullanmak.
fLuke!
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler kardeş deneyeceğim.
R.A.M
Üye
Arkadaşın dediği gibi yap fanı flan tozlanmıştır 7 senelik leptopum var hiç ısınmıyor.
CryuS
Üye
Donanım bozuklukarından da olabilir.İnşallah olmaz.Ancak 3'lü fanlar birşey etkilemiyor.Büyün fanlardan al aynı fiyatta.Eğer pcden anlamıyorsan laptobu açmanı önermem.Kasa deil bu.Açıpta bakasın.
fLuke!
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize tavsiyeleriniz için teşekkürler.Bugün laptopun fanını-klavyesini temizledim.Artık sorunsuz.Konu kilitlenebilir.
L-LumieRe
Üye
konu sahibi isteği üzerine
Revengeful
Emekli Yönetici
Demek şikayet butonunu kullanmıyor Ben kilitlemek isterdim
Neyse kilitli artık konu daha fazla yazılmasın