Bay H
Üye
General Mobile Çin firması değildir.Tam beklediğim gibi Lenovo'nun bu yıl aktif rol üstlenmesi gerekiyordu nihayet Türkiye pazarına da Gm,Zte,Huawei ve Zopo'dan sonra 5.Çin'li Firma olarak adım atacaklar.Şayet ön yargıyı yıkmak adına Viber Z K910 ve K900'u da piyasaya sürmek zorundalar.Android'den bir nemalanmaları lazım.Direk olarak Wp8 hayal kırıklığına neden olabilir.Wp8.1'den sonra alıcılar da ve vericiler de ne denli bir değişim olur kestiremeyiz ama stratejik hamle yapmak zorunda.K900'u en azından Wp8 platformu olarak da feda etmeli.Tasarımlar ve malzeme kalitesi Htc'e taş çıkartır cinsten.Satış politikasına gelince, orta segment bir telefona 400 Dolar gibi bir rakam çıkarmaları biraz deliliğe kaçar.Nihayetinde K900 ve K910'un Dolar yanıyla fiyatları ortada.Bunun yanı sıra Üst Segment olarakda adlandırabiliriz.Genel yanıyla fiyatları 500 Dolar altında.
Ama olurda batarya da ve malzeme de her zamanki Lenovo tavrını takınırsa bir ihtimal göze batabilir.Bu sene tasarım anlamında çok birşey katacaklarını zannetmiyorum.En azından Wp8 platformunun canlanması adına bir giriş mahiyetinde algılamak lazım.2015'e doğru Lenovo'nun asıl hamlelerine şahit olabiliriz.Yani bu yaz diğer markalar adına biraz erken.Lenovo her ne kadar favorilere girecek bir kaliteye sahip olsada Wp8'e bu sene yoğunlaşamayacağı benim gözümde kesin.Motorolayı yeniden inşaa etmek kolay değil.
General Mobile Çin firması değildir.
Vikipedi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpatentli, Muzaffer Gölcü'nün genel müdürlük yaptığı Türk şirketi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAmerika'da kurulan, İstanbul merkezli bir cep telefonu ve tabletLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmarkasıdır.
Konuşma tarzın ne öğretici ne de tatmin edici. Türkiye'de %100 Türk hisseli firma sayısı az. Kazancın Türkiye'ye akmasını bende isterim. Adının İngilizce olmasının bir önemi yok zira dünyada global dil ''ingilizce''. Bu yüzden bir çok firma bu yolu seçiyor. ''Çin'den ithal edilen telefonla yerli malı damgasını ayrıştırmayı'' Bu kısımda telefonun Çin'de üretildiğini ve oradan dağıtıldığını belirtmek istemişsin galiba ki bütün büyük markaların ucuz işçilik, az maliyet ve çok kar için yapmış olduğu bir sistem. Firma ile anlaşıldıktan sonra isterse bire bir kopyasını yapsın. Senin söylemine bakılırsa Samsung Sony ile anlaşıp bire bir aynı cihazı yapınca Japon malı oluyor. Samsung olmuyor Sony oluyor. ''Söyler misin bana o lansmanda Yerli malı olduğuna dair ne gördün?'' Lansmanı izlemedim.Dolayısıyla aydınlaştığınla kal. İyi Forumlar.Daha önceki konularında da dile getirdim incelemeni tavsiye ederdim ama gereği yok.Kısa bir deyimle Telpa Türk şirketi bu konuda hemfikiriz muhtemelen.Ama %100'lük bir oranla değil.Amerika destekli bir firma.Kazancın büyük bir bölümü Amerika'ya aktarılıyorsa Türk lafı sade kalıyor.İşin telefon yanı General Mobile adından anlaşılacağı üzere yine bize hitap etmiyor. Globalleşme adına seçilmek zorundaydı diyen biri çıkabilir.Benim gördüğüm GM'nin işlevi sadece Türkiye. Global olarak açılmış veyahut da dış ilişkiler içinde olan bir Firma anlayışı yok.Türkiye'de şubesinin dahi varlığı aranır bir halde.Markaya Türk demek için bana bir kanıt lazım,bin şahit lazım.Çin'den ithal edilen telefonla yerli malı damgasını ayrıştırmayı ve doğru seçimi vurmayı öğrenmek gerek. Lansmanını izlemiş biriysen eğer mecburi olan reklam anlayışı ve incelemesi dahi Gionee'den alınmış ki telefonun bizzat kendisi Gionee. Söyler misin bana o lansmanda Yerli malı olduğuna dair ne gördün.Diğer hususlarını ele almıyorum sadece Lansmanında ki olayı aydınlat kafidir.Benim gördüğüm Türk adı altında sadece Muzaffer Bey.
Konuşma tarzın ne öğretici ne de tatmin edici. Türkiye'de %100 Türk hisseli firma sayısı az. Kazancın Türkiye'ye akmasını bende isterim. Adının İngilizce olmasının bir önemi yok zira dünyada global dil ''ingilizce''. Bu yüzden bir çok firma bu yolu seçiyor. ''Çin'den ithal edilen telefonla yerli malı damgasını ayrıştırmayı'' Bu kısımda telefonun Çin'de üretildiğini ve oradan dağıtıldığını belirtmek istemişsin galiba ki bütün büyük markaların ucuz işçilik, az maliyet ve çok kar için yapmış olduğu bir sistem. Firma ile anlaşıldıktan sonra isterse bire bir kopyasını yapsın. Senin söylemine bakılırsa Samsung Sony ile anlaşıp bire bir aynı cihazı yapınca Japon malı oluyor. Samsung olmuyor Sony oluyor. ''Söyler misin bana o lansmanda Yerli malı olduğuna dair ne gördün?'' Lansmanı izlemedim.Dolayısıyla aydınlaştığınla kal. İyi Forumlar.
930 da mevcut üst düzey donanım olarak.Windows Phone da bence Micro SD kart ve yuksek donanimli telefon eksikligi var (Lumia 1520 haric 6'' ekrandan bahsediyoruz). Nokia zaten saka yapar gibi telefon cikartiyor beklentilerin altinda kaliyor, HTC veya LG boyle bir telefon cikartsa fena olmaz... Lenovo yaparsa tutar mi bilinmez
'' Yuksek donanim ve Micro SD kart''930 da mevcut üst düzey donanım olarak.
Windows Phone da bence Micro SD kart ve yuksek donanimli telefon eksikligi var (Lumia 1520 haric 6'' ekrandan bahsediyoruz). Nokia zaten saka yapar gibi telefon cikartiyor beklentilerin altinda kaliyor, HTC veya LG boyle bir telefon cikartsa fena olmaz... Lenovo yaparsa tutar mi bilinmez
Telefonun resmi çıkış tarihi bilinemezken bu cihazın ülkemize hangi tarihte geleceğine veya ülkemize gelip gelemeyeceğine bir şey denemez.peki tr ne zaman gelir????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?