lenovo z580 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

joker..

Üye
    Konu Sahibi
lenovo z580 yardım
arkadaşlar normalde oyun oynarken en üst çözünürlükte bile kasmadan oynuyorum (mesela far cry3) fakat bazen sanki ekran kartını görmüyo gibi kasmakta değil sanki 2 gb ekran kartımı 512 mb mış gibi oluyor.çok acayip ama genelde bi sorun yok..bu sorunu yaşayan veya bi bilgisi olan bi arkadaş yardım ederse minnettar olurum.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Optimus teknoloji ile o oyunu açtığında direkt Nvidia ekran kartın devreye girer. zaten girmese oyun açılmaz entegre kartla. Nvidia denetim masasından ayarlarına bakmanda yarar var

joker..

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek veya bir fikri olan yok mu?sistemim kaldırdığı halde oyunlar neden kasıyor(çözünürlüğünü düşürmek zorunda kalıyorum)

Fatic

Fatic

Üye
Donanm güncelle mümkünse beta ykleme oda olmazsa formatla

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
ekran kartımnı güncelle daha fazla performans verir birde oyun oynarken şarzda oynamıyorsan yüksek grafikli oyunlarda kasar ama şarza taktığında kasmaz bende z500 kullanıyorum yğksek grafikli ounlarda mecburen şarzda oynuyorum :)

joker..

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartımnı güncelle daha fazla performans verir birde oyun oynarken şarzda oynamıyorsan yüksek grafikli oyunlarda kasar ama şarza taktığında kasmaz bende z500 kullanıyorum yğksek grafikli ounlarda mecburen şarzda oynuyorum :)
aynen bende öyle yapıyorum.ekran kartımda güncel.kontrol ediyorum arada..bişi anlamadım bu işten :)mesela bi kaç gündür hiç bi sorun yok yüksek çöz.te oynuyorum..bilgisayara arada kranp giriyo heralde :)

joker..

Üye
    Konu Sahibi
başka kasma sorunu olanlar için söylüyorum;energy management den en iyi pil ömrünü seçip dengeli veya yüksek performans seçeneğini seçerseniz bi kasma yaşamazsınız ayrıca güncellemelerde önemli tabi kontrol edin... :)