lenovo z580 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
lenovo z580 yardim
laptopu alali 5gun oldu sanki sarji az gidiyor gbi.birde kalan sure gosterimi cok degisio(bi bakiom 4.15 sonra 3.45 flan gozukuo)yoksa batarya anca kendine mi gelcek? normal kullanimda hangi ekran kartini(intel mi nvidia mi)secmeliyim

• Beğen
Tepkiler: ANIL

ANIL

ANIL

Admin
Öncelikle hayırlı olsun :)

Kalan sürenin değişkenlik göstermesi normal aslında. Onun için kalibre etmen gerekiyor. Belirli aralıkla bataryayı tamamen ya da %5e kadar bitirmen gerekiyor. :oke:

Oyun hariç internette inteli kullanmanı tavsiye ederim. İnternette aralarında fark olmayacaktır. Fan sesini nadir duyarsın intelde ve ısınmaz. Oyunlarda ise tabiki nvidia kullanmalısın :oke:

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
tamam cok saol dostum

- - - Eklendi - - -

birde vatandan aldim bu laptobu gt630m yaziodu ama 635m mis.hangisi daha iyi az da olsa

ANIL

ANIL

Admin
635M daha hızlı bir kart :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
z580'lerde Nvidia GT630M vardı :allalla: modellerine göre sadece ram ve hdd miktarı değişiyor ve en üst modelinde ise i7 kullanılıyor diye biliyordum :)

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
vatanda 630m yazıodu leptoba baktm nvidia denetim masasından orda 635m yazıor bnim i5 6gb ram 500 hdd

Mc_Capkin

Üye
Vallahi aynı bilgisayardan bende de var 3. Gün touch pad sıkıntısı dolayısıyla geri gittim iade aldılar ve yeni bi pc verdiler 3 ay sonra klavyede bazı tuşlar basmadı yine garantiye gönderdim klavye değişti. (3 aylık laptop tamirat gördü) şuan yine touch pad sıkıntısı yaşıyorum 5. ay içindeyim. 2 gb ekran kartı 8 gb ram i5 ---> sistemi bu kadar süper yapabilen lenovo keşke teknik aksamda da aynı hassasiyeti gösterseydi.

deforze

deforze

Üye
kablosuz ağı kapatıp ekran parlaklığını düşürüp bluetooth filan kapatırsan 5 saatten fazla gider şarj

Uruloki

Uruloki

Üye
Normal arkadaşım bendede i7 li olan var o da oyle sarjda bazen 1 saat gosteriyor bazen 5 saatin üzerinde windows hesapladigi icin böyle oluyor kalibreyide energy management uygulamasindan yapabilirsin istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt