punisioner92
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ayarları kendimiz de ayarlayabiliyoruz. Mesela su grafikleri gibi.şimdi artık ayarlar 3e değil 4e ayrılıyor malum; düşük-orta-yüksek-çok yüksek(ekstreme)
yani günümüzün düşük-orta ayarı aslında orta ayara denk geliyor
laptopunun 1080p olmadığını tahmin ederekten açar benceArkadaşlar bende GT 840M var HD kalitede açar mı?
1080p değil 1366x768laptopunun 1080p olmadığını tahmin ederekten açar bence
açar açar1080p değil 1366x768
Beyler tamam FarCry 4'ü açar da acaba assassins creed unityi açar mı? Bende de aynı bilgisayar var. Ama unity çok kasıyor illa güncelleme mi bekleyeceğim oyunu o kadar bekledik sonuçta* Bilgisi olan söylesin lütfen...
+1Valla kardes o siteye guvenme ben bircok oyunu o sitenin oynayamazsin dediklerini calistirdim
Aynen benimde ram takviyesi yapmam lazım gta5 oynayamam yoksaArkadaşlar işlemciniz i5 ve i7 değilse ram miktarınız 6 ve üstü değilse ekran kartınız nvidia 740 ve üzeri değilse boşa girmeyin bu toplara. Allah korusun açsa bile sıcaklık kötü sonuçlar doğurabilir.
HakValla kardes o siteye guvenme ben bircok oyunu o sitenin oynayamazsin dediklerini calistirdim
Haklisin kardes banada farcry 4 u calistirmaz diyor ben mediumda oyunu bitirdim hatta high da bile donmasina ragmen calisiyor.Valla kardes o siteye guvenme ben bircok oyunu o sitenin oynayamazsin dediklerini calistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?