lenovo y570 alıcam. Görüş / öneri lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
lenovo y570 alıcam. Görüş / öneri lütfen
Selam. Ben lenovo y570 alıcam inşallah. Bu laptopbu biraz autocad ve 3ds max için alıyorum. Bu programlar benim için önemli tabiki de az da olsa oyun için de istiyorum açıkcası. Kullananların görüşlerini alabilirmiyim. Gt555m in hakkını veriyormu ? Mesela ben mimarlık okuyorum. Autocad programıyla çok uğraşıyorum. Bir çizgi çiziyorum 10 saat sonra geliyor. Tabi kötü laptoplarda çok zamanım geçti. Ve bunu gördüm beğendim herşeyiyle. Dedim bi görüş alayım. Bana görüş ve başka laptop önerirseniz önerilerinize açığım. Yalnız. Casper dışında olursa makbule geçer şimdiden çok teşekkür ederim :D

futbol123

futbol123

Üye
harika bir laptop gt555m olması çok iyi.Ama gt555 den iyi kartlarda var fiyat aralığınız nedir ?

futbol123

futbol123

Üye
biraz daha ekleyip monsternotebooklara bakın derim ddr5 192bit gtx580m ekran kartı i7 2670qm işlemci var bir bakın 2.500tl den başlıyor ama erken sipariş verince fiyat düşüyor 2.200tl ye kadaer

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha ekleyip monsternotebooklara bakın derim ddr5 192bit gtx580m ekran kartı i7 2670qm işlemci var bir bakın 2.500tl den başlıyor ama erken sipariş verince fiyat düşüyor 2.200tl ye kadaer

Sağol ama bu 1900-2100 zaten zorlanmış hali. O kadar bütçem yok. Ben bu laptobu almayı düşündüm. Demek iyi diyorsun peki ısınma sorunu ? :D

futbol123

futbol123

Üye

Sağol ama bu 1900-2100 zaten zorlanmış hali. O kadar bütçem yok. Ben bu laptobu almayı düşündüm. Demek iyi diyorsun peki ısınma sorunu ? :D
almışken iyi birşey alın derim grafik üzerinde çalışıcaksanız gtx serisi ekran kartlarına bakın derim monster notebook yani ama gt555m de iyi karttır yanlız iki model var bu karttan 192bitlik ve 128bitlik lenovo da hangisi var biliyormusunuz? ısınma konusunda agır grafiklerle ugrasırsanız ekran kartı ısınır.Bende gt540m ekran kartı var nfs hot. crysıs gibi oyunlarda ısınıyor 60 dereceye kadar ısınıyor

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
almışken iyi birşey alın derim grafik üzerinde çalışıcaksanız gtx serisi ekran kartlarına bakın derim monster notebook yani ama gt555m de iyi karttır yanlız iki model var bu karttan 192bitlik ve 128bitlik lenovo da hangisi var biliyormusunuz? ısınma konusunda agır grafiklerle ugrasırsanız ekran kartı ısınır.Bende gt540m ekran kartı var nfs hot. crysıs gibi oyunlarda ısınıyor 60 dereceye kadar ısınıyor

Aslında doğru diyorsun. Ben zaten 192 bit olanından istiyordum. Ama bütçe yeterli olmadığı için buna kaldım. Peki 192 bit ekran kartlarının oldugu laptoplar hangileri ? Bütçeme uygun olanlarından biraz inceliym.

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel

futbol123

futbol123

Üye
monster notebook a bakın 60gün önceden erken sipariş verince fiyat düşüyor 1.985tl ye

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
monster notebook a bakın 60gün önceden erken sipariş verince fiyat düşüyor 1.985tl ye

Gördüm ya muhteşem birşey. Gtx580m için bu para verilir. Teşekkür ederim.

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi

monster notebook dan güzel bilgisayar topladım. 2100 küsür tuttu ama tam yetti. Teslimatı 60 gün sonra tabi :D Şimdi bu monsterlardan şikayet varmı ? Isınma sorunu ? Şikayet servis ? Olumlu yanıt alırsam yaptırcam laptobu

merhamet123456

merhamet123456

Üye

monster notebook dan güzel bilgisayar topladım. 2100 küsür tuttu ama tam yetti. Teslimatı 60 gün sonra tabi :D Şimdi bu monsterlardan şikayet varmı ? Isınma sorunu ? Şikayet servis ? Olumlu yanıt alırsam yaptırcam laptobu

monster aldıysan bence hiç birşeyi dert etme.:D ama ilerde bi arıza yaptı diyelim servisi nasıl bilmiyorum ama servis sorunu olabilir diye düşünüyorum .. servis hizmetini iyice bi öğren bence.

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
monster aldıysan bence hiç birşeyi dert etme.:D ama ilerde bi arıza yaptı diyelim servisi nasıl bilmiyorum ama servis sorunu olabilir diye düşünüyorum .. servis hizmetini iyice bi öğren bence.

Evet sağlam laptopları var. Aslında ben laptoba işkence yapmıyacam ki servise göndereyim. Dışardan yaptırırım diye düşünüyorum ? benim için 2. önemli husus ısınması ısınma sorunu varmı ?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye

Gördüm ya muhteşem birşey. Gtx580m için bu para verilir. Teşekkür ederim.

1985tlye GTX580Mle değil GTX560Mle geliyor ama o bile günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli bir kart

futbol123

futbol123

Üye

ben herhangi bir şikayet duymadım ama bilmiyorum google da biir aratın monster notebooklar hakkkında şikayet varmı diye ama ben duymadım

----------Eklendi @ 18:13:01 ---------- Yazıldı @ 18:12:34 ----------

1985tlye GTX580Mle değil GTX560Mle geliyor ama o bile günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli bir kart
192bitlik kart açamadığı oyun yok

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
zaten benim çoğu işim grafik üzerinde olacak. Ayrıca kullanacağım programlar 3ds max ve autocad 2011 bu programların iyi çalışması için 128 bit ve üstü olması gerekiyor. Zaten gtx560m fazlasıyla yetiyor. Zaten hd ekran çok iyi . Monster laptopları az daha araştırıcam ve yaptırıcam teşekkürler yardım edenlere

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel

merhamet123456

merhamet123456

Üye
bence servis konusunu dert etmiyorsan monster iyi bir seçim. ısınma sorunu olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt