lenovo hakkında görüşlerinizi alabilir miyim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetabey12

Üye
    Konu Sahibi
lenovo hakkında görüşlerinizi alabilir miyim.
Arkadaşlar öncelikle merhabalar bilgisayar almayı düşünüyordumda 1-2 hafta önce aklımda olan bilgisayar Lenovo z580 8gb ram i5 olanındandi ama lenovonun yeni çıkan bi modelini gördüm ve gerçekten çok hoşuma gitti Türkiyeyede yeni gelmiş Lenovo Yoga isimli tablet ve laptop olarak geçiyor ve gerçekten aklımı çeliyor bu yoga arkadaşlar sizce hangisini almalıyım arada oyunda oynuyorum bu yoganin oyun performansı nasıl olur arkadaşlar crysıs gibi oyunlar oynuyorum arada şimdiden herkese teşekkürler.

ANIL

ANIL

Admin
Z580 modelini alabilirsiniz. Son çıkan oyunları oynarsınız ;) Yoga dediğiniz cihazın özellikleri nelerdir?

mehmetabey12

Üye
    Konu Sahibi

ürünü buradan inceleyebilrisiniz.

ANIL

ANIL

Admin
Ürün iyi fakat oyun için alınmaz. İntel HD4000 ekran kartı var yüksek grafikli oyunları oynayamazsınız. İnternette sorun çıkarmaz i7 ve ssd olması çok iyi oyun hariç alınabilir :oke:

mehmetabey12

Üye
    Konu Sahibi
peki o ekran kartı kaçlik onu çözemedim ben pek fazlada anlamadığım için :)

mehmetabey12

Üye
    Konu Sahibi
çözemedim şimdi :) kaç mb oluyor bu 2048 mi ?

ANIL

ANIL

Admin
32mb sanırım dahili kart olduğu için oyunlarda performans bekleme.

mehmetabey12

Üye
    Konu Sahibi
o kadar düşük yani işimi görmez o zaman yoga z580 alayım ben teşekkürler anıl.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Z580 bi arakadasima yazın z 570 de olabilir tam hatırlamıyorum da çok güzel bi makine ya bi ses cikisi vardi sanki ses bomba si bağlamış gibi gür ve kaliteli en çok hoşuma giden özelliği fan hizini ayarlanabilir sessiz toz çıkarma birkac mod vardi kasa kalitesi de çok güzel di hani laptop um olmasa alırdım hatta benimkini satıp almaya bile karar verdim ama 17.3 inc bi pc yi bir daha uygun fiyata bulamam diye vazgeçmistim

mrt-06

mrt-06

Üye
lenovanın i7 işlemcilileri süper öneririm

mrt-06

mrt-06

Üye
eğer casper seviyorsan 1700tl ye var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...