dreamboys69
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne demek milli utanç yav. Sapığın biriğinin yaptığını koca ulusa hangi hakla mal ederler. Daha bir kaç gün önce ABD de 21 yaşında bir genç kızımız doğru tedavi edilmediği için hastanede yaşamını yitirdi. Bundan tüm ABD ulusunu sorumlu tuttumu leman dergesi. Artık haddini aşmaya başladı bence budergi ayrıca "milli utancımız" die başlık açan arkdaşımızıda bu saygısızlığından dolayı özür dilemeye davet ediyorum. Kimse Türk milletini böyle bir şekilde suçlama hakkına sahip değildir. Hergün dünyanın bir köşesinde insanlar öldürülüyor,tecavüze uğruyor ama hiçbirzaman bir millete zan altında bırakılmıyor. Türk medyası yine o aşağılık yüzünü gösterek sözüm ona Türkm milletini suçsuz gösterme,melek gösterme çabasında. Yahu kendi kendinize ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Yazıklar olsun.
Ne demek milli utanç yav. Sapığın biriğinin yaptığını koca ulusa hangi hakla mal ederler. Daha bir kaç gün önce ABD de 21 yaşında bir genç kızımız doğru tedavi edilmediği için hastanede yaşamını yitirdi. Bundan tüm ABD ulusunu sorumlu tuttumu leman dergesi. Artık haddini aşmaya başladı bence budergi ayrıca "milli utancımız" die başlık açan arkdaşımızıda bu saygısızlığından dolayı özür dilemeye davet ediyorum. Kimse Türk milletini böyle bir şekilde suçlama hakkına sahip değildir. Hergün dünyanın bir köşesinde insanlar öldürülüyor,tecavüze uğruyor ama hiçbirzaman bir millete zan altında bırakılmıyor. Türk medyası yine o aşağılık yüzünü gösterek sözüm ona Türkm milletini suçsuz gösterme,melek gösterme çabasında. Yahu kendi kendinize ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Yazıklar olsun.
başından sonuna kadar katılıyorumm...Ne demek milli utanç yav. Sapığın biriğinin yaptığını koca ulusa hangi hakla mal ederler. Daha bir kaç gün önce ABD de 21 yaşında bir genç kızımız doğru tedavi edilmediği için hastanede yaşamını yitirdi. Bundan tüm ABD ulusunu sorumlu tuttumu leman dergesi. Artık haddini aşmaya başladı bence budergi ayrıca "milli utancımız" die başlık açan arkdaşımızıda bu saygısızlığından dolayı özür dilemeye davet ediyorum. Kimse Türk milletini böyle bir şekilde suçlama hakkına sahip değildir. Hergün dünyanın bir köşesinde insanlar öldürülüyor,tecavüze uğruyor ama hiçbirzaman bir millete zan altında bırakılmıyor. Türk medyası yine o aşağılık yüzünü gösterek sözüm ona Türkm milletini suçsuz gösterme,melek gösterme çabasında. Yahu kendi kendinize ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Yazıklar olsun.
hassas olduğumuzu milli utancımız diye makaleler yazarak, öldürülen şahsın yakınlarını tvlerimize çıkarıp tabiri cazise yalakalık yaparak, leman gibi ahlaki ve milli değerlere önem vermeyen saçma sapan bir derginin mizahıylamı göstermeliyiz ercan. yapmayın allah aşkına ya. Adamların bizleri hala barbar bilmesi bizdenmi kaynaklanıyor sence, yoksa bizim sözde müttefik dediğimiz devletlerin kendi tarih kitaplarında barbar diye göstermeleri ve nesillerini Türk düşmanı olarak yetiştirmelerindemi kaynaklanıyo? Biz Türkler kimseye kendimizi sevdirmek zorunda değiliz. Saygı duymalarını sağlamak zorundayız. Atalarımızın yaptığı gibi. Ama bunu leman dergisi vb. basın yayın organlarıyla yapamayız. Ayrıca dün haberlerde izledim 94 yaşında bir kadına tecavüze yeltenmişler acaba leman dergisi bunuda o tuhaf mizahına konu edecekmi? yada kaçınızın bundan haberi var, yabancılara olunca utanç milli utanç oluyorda kendi halkımıza olunca niye kimse gıkını çıkarmıyor? Fikri olan varmı?K.Bakma arkadaşım ama milletçe bi yobazlaşma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.Eğer milleti eğitemezsek sürekli bu olaylar ortaya çıkar.eğitsenizde bunlar olabilir ama bunalrın sayısı az ve göze çarpmayan cinsten olur.Biz hala dünyanın gözünde "Barbar" bir milletiz.Bunu yıkmamız gerek bunun içinde eğitim ve denetim şart!Milletçe bu konuya ne kadar hassas olduğumuzu belirtmezsek onlarada bu fırsatı vermiş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?