LeEco Le X850 akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LeEco Le X850 akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı
leEco'nun yeni bir akıllısı Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Son dönemde Çinli akıllı telefon üreticileri arasında en göze çarpan genç firmalardan birisi LeEco oldu.İki senedir modelleri ile birlikte en hızlı yükselen akıllı telefon üreticisi de olan LeEco, Çin'in ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne de geçmiş ve bu ülke için yeni modelleri LeEco Le Pro3 ve LeEco Le S3 modellerini gün yüzüne çıkarmıştı.



Dün firmanın yeni bir LeEco Le S3 versiyonu daha AnTuTu'da ortaya çıktı. Bu cihaz Amerika Birleşik Devletleri versiyonuna göre daha farklı donanım özellikleri içermekteydi.

Bunlarından ardından firmanın yeni başka bir modeli daha ortaya çıktı. LeEco Le X850 olarak bu yeni cihaz Çin'de sertifikasyon sürecinde göründü. Yeni akıllı telefonun bazı teknik özelliklerine dair bilgiler de TENAA üzerinden geldi.

Yeni LeEco Le X850 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın yonga seti, 2.35Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 olurken, ayrıca 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi yeni LeEco Le X850 akıllı telefonda yer almakta.

Yeni cihazın arkasında 13MP çift arka kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 16MP olarak önde yer alıyor. 3.900mAh bataryaya sahip olan LeEco Le X850 akıllı telefon 7.99mm kalınlığında ve 185gr ağırlığında.

LeEco Le X850 akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı
 


Üst Alt