LeEco X10 olarak firmanın yeni amiral gemisi MWC'de duyrulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LeEco X10 olarak firmanın yeni amiral gemisi MWC'de duyrulabilir
Akıllı telefon pazarında son bir iki senedir dikkatleri üzerine çeken Çinli üreticilerden birisi LeEco oldu. Firma oldukça agresif bir büyüme stratejisi ile pazarda mücadele ederken, Çin'in ardından Amerika Birleşik Devletleri pazarına da açılmıştı. Çok yakında yeni ülkelerde de cihazlarını sunma hazırlıkları içerisinde olan firma, şimdi de yeni bir akıllı telefon ile gündeme geldi.



Firmanın yeni üst seviye bir akıllı telefon modeli GFXBench adındaki benchmark uygulaması veri tabanında ortaya çıktı. Bu veri tabanı üzerinden cihazın donanım özellikleri ve yazılımına dair bilgilere ulaşabilmek mümkün.

Akıllı telefon LeEco X10 adı ile gelirken, cihazın ekranı 5.5" büyüklüğünde ve çözünürlük ise 2560x1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. Cihazın yonga seti ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 olmakta. Geçtiğimiz sene firmadan gelen LeEco Le Pro3 ise Snapdragon 821 ile sunulmuştu.

Yeni cihaz 4GB ve 6GB olmak üzere iki farklı sistem belleği seçeneği ile 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı dahili veri kapasitesi seçeneği ile pazara sunulabilir. LeEco X10 akıllı telefonun arkasında 12MP kamera yer alırken, Selfie odaklı olacağı görülen cihazın ön kamerası da 16MP çözünürlükte konumlandırılmış.

Akıllı telefonda işletim sistemi ise Android 7.0 Nougat değil, Android 6.0.1 Marshmallow olarak görünüyor. Ancak cihaz sunulurken, firma Nougat ile de satışa çıkartabilir.

Henüz LeEco X10 akıllı telefonun ne zaman sunulacağına dair bilgi bulunmuyor. Ancak Şubat sonunda MWC 2017'de gün yüzüne çıkabilir.

LeEco X10 olarak firmanın yeni amiral gemisi MWC'de duyruulabilir
 


Üst Alt