LeEco, akıllı telefon ve TV modellerini Amazon üzerinden satışa çıkardı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LeEco, akıllı telefon ve TV modellerini Amazon üzerinden satışa çıkardı
Son dönemin en agresif büyüyen akıllı telefon üreticilerinden olan Çinli LeEco, arka arkaya akıllı telefon modellerini pazara sunmuştu. Bu cihazların yanı sıra ayrıca bir başka Çinli üretici CoolPad ile de işbirliği yapan firma, Cool çatısı altında bazı modelleri de pazara sundu.



Çin'in ardından gözünü en büyük pazarlardan birisi olan Amerika Birleşik Devletleri'ne diken firma, geçtiğimiz sene sonunda iki akıllı telefon modelini pazara sundu. Bu cihazlardan birisi LeEco Le Pro 3 adındaki akıllı telefon olurken, diğeri de Le S3 adı ile gelen akıllı telefon oldu.

Bu akıllı telefonlar şu ana kadar firmanın kendi web sitesi üzerinden satın alınabiliyordu. Ancak gelen bilgilere göre LeEco Le Pro 3 ve S3 akıllı telefonlar artık online perakende devi Amazon üzerinden de satın alınabilmekte.

4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile LeEco Le Pro 3, 399.99$ olarak fiyatlandırılmış. 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile LeEco Le S3'ün fiyatı da 249.99$olarak belirlenmiş.

LeEco aslında oldukça farklı segmentlerde cihazlar üreten bir firma ve ayrıca bu ürettiği cihazlar arasında TV modelleri de yer alıyor. Firma geçtiğimiz ene yaz aylarında Vizio adındaki ABD merkezli TV üreticisini satın almıştı. Firmanın TV modelleri de Amazon üzerinden sunulmuş durumda ve baktığımızda Super4 X serisinde 43" model 449.99$, 55" model 699.99$ ve 65" model de 1.099.99$ olarak fiyatlandırılmış.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Markasız ve yeni Çıkan Ürünler Her Zaman İçin Riskli.
 


Üst Alt